URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Noves pistes de pàdel o com persistir en l’errada

Alternativa | 04 Juny, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

  Revisant la proposta del pressupost de l’equip de govern hem pogut comprovar que hi havia una partida destinada a construir dues o tres pistes de pàdel, juntament amb una tercera pista de tennis al poliesportiu municipal del Port de Pollença. 

   La construcció de les instal·lacions esportives al Port de Pollença ha estat un autèntic desgavell al llarg de la història. Tots recordem un cúmul de despropòsits i improvisacions, fent i desfent pistes; construint infraestructures sense preveure el seu manteniment i la seva gestió. Basta veure les diferents instal·lacions esportives i la seva dispersió al llarg  del Port de Pollença per veure com no gaudeixen del mínim manteniment exigible i comprovar que no ha hagut cap tipus de planificació.

    Com vàrem comentar a l’equip de govern, pensem que la construcció de la pista de tennis és lògica, ja que permetria competir al club de tennis al poliesportiu i no suposaria una gran despesa. El que no ens sembla lògic és construir les pistes de pàdel en un moment on el gran problema de l’àrea d’esports és que no té el personal ni l’organització suficient per gestionar i realitzar el manteniment necessari de les instal·lacions esportives.

     L’equip de govern va justificar aquesta inversió amb una suposada gran demanada, també ens varen dir que aquestes s’amortitzarien ràpidament, tot això com es habitual, sense tenir en conte les despeses que  suposen el manteniment i la gestió .  També es va comentar que es barrejaven dos possibles llocs on construir-les, una era a l’aparcament de devora la piscina, l’altre consistia en llevar la pista de futbet.  Això ens confirma que no s’ha aprés de les errades del passat i que tornen  a caure en l’errada de construir noves instal·lacions sense una planificació seriosa, atenent més a objectius polítics ( en aquest cas satisfer la demanda de UMP de inversions al Port de Pollença) que no a necessitats reals o a criteris objectius.  En un moment com l’actual cal destinar els esforços en treure el màxim profit del que ja tenim abans de seguir hipotecant-nos amb noves obres.

            L’equip de govern també es va confirmar que no volen incloure una partida per  fer una millora real del conveni amb l’IES Clara Hammerl que permeti aprofitar més aquesta instal·lació. Els diners que sembla que tenen per construir noves inversions sembla que no hi són per dotar d’un manteniment digne de les instal·lacions que ja tenim.

            Pensem que aquesta política es totalment equivocada, el dèficit de Pollença no és el nombre d’instal·lacions sinó  la seva gestió Per això cal dotar a l’àrea d’esports d’una estructura organitzativa que permeti un major eficiència en la gestió.  En quant a les instal·lacions cal realitzar un  Pla de gestió i manteniment de les instal·lacions incloses les escolars.

            També lamentem que finalment l’Àrea d’Esports no hagi convocat l’Assemblea anual a la que es va comprometre l’anterior regidor, explicar les polítiques i escoltar les aportacions dels socis  segurament repercutiria en benefici de tots.


 

El Pavelló de l'IES Clara Hammerl una instal·lació que es pot aprofitar millor

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb