URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Tafurs et alia

Alternativa | 02 Juliol, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

Aquestes illes que eren nostres i ara són suyas s’assemblen al salvatge Oest americà en que aquell era un territori sense llei, i aqueixes són un arxipèlag amb lleis fetes sense ètica i a favor dels dolents, més o manco com en el franquisme… que no hi havia lleis llavors?

Per altra part aquests territoris són consemblants per allò d’estar plens de tafurs, assessors i goliards que fan embulls a voler i ens deixen amb un dit dins l’orella i un dins el cul, és a dir sense cap dobler, i encara ens pixen i diuen que plou.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb