URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Torna-hi aremugar

Alternativa | 06 Juliol, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

 Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

Ja tornen els roco-separatistes a criticar el nostre sant desgovern, ara perquè han fet assessor aquell conseller defenestrat; i que volien? que tornàs a fer feina? on s’ha vist mai, fer feina després d’haver servit el poble amb fidelitat de ca… ben alerta! Si encara fos una feina normal, tranquil·la, descansada… emperò tornar a fer escola? tornar a embrutar-se les mans de guix? primer mort. Idò ja ho sabeu: a pagar-li el sou, beneits!

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb