URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Company és un bon company...

Alternativa | 10 Juliol, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Avui publicam un article d'en Bernat Morey amb dibuix original d'en Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com 

  Pels Ajuntaments corruptes?. El Conseller prohibeix  veladament als agents forestals que investiguin presumpte urbanisme il·legal en sol rústic  per evitar problemes amb els Ajuntaments?.  Bono. Sols el fet ja indica que hi ha molt per amagar. A que ve sinó tanta prohibició i tant de secretisme?. I  un  Conseller d´Agricultura  i Medi ambient (ja ho val)  no hauria de ser el primer interessat que se preserves el rústic?. No hauria de ser el primer que hauria de vigilar un forestal en ser el més susceptible avui de delicte. El Medi Ambient per Company sols són els espais naturals?. I el medi rural que és  idò, medi pudent?. Contradicció  semblant a protegir la fauna  i amollar bous i anneres a les feres humanes.?. Sr. Xampany, un brindis. Ha llevat mal de caps als agents  que encara  no han estat acomiadats. Ja no molestaran als corruptes que podran fer  i desfer més tranquils. Sap bé que en els pobles veí qui denuncia és mal vist. Els bons edils se queden sense defensa si no és amb denúncia forana. Altres brindaran amb xampany. Ja que no compleix amb la seva obligació seran  GOB, Gagma i tot ciutadà valent i conscienciat qui denuncii. Vostè dimiteixi. Se queda sense feina. Al igual que molts dels seus correligionaris en desmuntar sector públic  augmenten en emoluments i  barra a mesura que se lleven presumptes competències. Que pretén una vegada sense vigilants, anar de xampany per Cabrera o a sopar de peixet per  Ses Covetes  amb la resta d´streapers del seu partit?.

http://albercocs-i-cireres.blogspot.com.es/

 


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb