URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Més democràcia i més transparència...a les festes.

Alternativa | 16 Juliol, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

 Una de les coses de les que podem estar orgullosos a Pollença és de la participació i implicació popular a les festes, tan de bó hagués la mateixa implicació a altres temes que ens afecten diàriament, si fos així el municipi seria millor i tots ens beneficiariam. 

Un moment important i especial de les festes són les eleccions democràtiques dels càrrecs del Simulacre i que aquest divendres 19 es realitzaran als jardins davant del Claustre, degut a les obres que es fan a Can Llobera . Un grups de ciutadans preocupats per com s'han desenvolupat les eleccions els darrers anys han creat un perfil a facebook demanant  "Serietat a les eleccions dels càrrecs del Simulacre de Moros i Cristians"

Aquestes són les seves peticions:


El pròxim 19 de juliol, es tornen a celebrar eleccions dels càrrecs del Simulacre de Moros i Cristians. Hi torna a haver moltíssima gent inscrita que es mereix que aquest eleccions siguin lo més democràtiques i transparents possibles. Per això demanam:

- Que no es deixi votar a ningú sense mostra el seu DNI.
- Que es prenguin les mesures necessàries per garantir la privacitat a l'hora de votar mitjançant una única via d'entrada - sortida així como entregant tan sols una papereta per persona a l'entrada.
- Que el reconte de paperetes es realitzi d'una manera transparent adoptant mesures de control i verificació per part dels càrrecs.

També recomanam,

NO AGAFAR CAP PAPERETA MARCADA I ANAR A AVISAR ALS RESPONSABLES SI VEUS QUE ALGÚ HO FA.
El teu vot es lliure, si et venen a demanar el vot el dia de les votacions recorda-lis que JA S'HA ACABAT LA CAMPANYA.


Molts d'anys i bones festes!

A la fi  tot el que sigui millorar el procés democràtic i la transparència a qualsevol procés ens sembla positiu. Seria genial que la gent demanés el mateix i amb la mateixa força a totes les activitats de l'administració pública, i que aquesta donés la mateixa oportunitat de decidir i participar a la gent a totes les decisions que els afecten i no només cada quatre anys.

 A Ràdio Pollença podeu  escoltar fins el pròxim 18 de juliol, els diferents candidats a posar-se a la pell dels càrrecs del simulacre de moros i cristians de la Patrona. Si t’has perdut alguna d’aquestes entrevistes pots recuperar-la a l’enllaç.

A continuació les candidatures. A
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb