URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Fent feina a l’eficient utilització dels doblers públics. Factures Junta del 16 de juliol

Alternativa | 17 Juliol, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Continuam fent la feina institucional que hauria de fer l'Ajuntament. De fet som l'únic partit que publica aquestes actes, una feina que fem des de que tenim representació a l'Ajuntament. a la nostra pàgina web trobareu  actes senceres de les Juntes, respectant la llei de protecció de dades

Encara no ens hem posat al dia de publicar resumens i penjar Juntes de Govern (una feina que hauria de fer el propi Ajuntament) però hem decidit comentar de manera més immediata alguns dels temes  que s'aproven a  les Juntes. Aquest estiu procurarem posar al dia el tema de les Juntes que encara no hem publicat. Avui comentam les factures aprovades  a la Junta de Govern d´ahir.

 A la Junta d'ahir ens vam abstendre a l'aprovació de la relació de factures, ja que aquestes no s'ens havien facilitat fins el mateix moment de la Junta. Un problema que ens trobam a la nostra participació a les Juntes és que no disposam de la informació que es presenta a la mateixa amb suficient temps per poder-la estudiar i debatre a la nostra assemblea.

Respecte a les factures també hi ha temes als que no estam d'acord i que demostren el desgavell que havia a l'Ajuntament i contra el qual lluitam a Alternativa des de que existim, i la feina que resta per fer.

Per començar es va aprovar una factura de 7.600 euros del ranxo "Ses Roques" d'Alcúdia per un servei al cicle formatiu de l'institu amb 20 cavalls  més professor. Vam recordar que aquests doblers podien ser pel Club d'Equitació de Pollença si aques hagués complit el conveni amb l'Ajuntament al qual aquest havia de signar un conveni de col·laboració amb l'IES Guillem Cifre de Colonya per posar a la seva disposició les instal·lacions i medis necessaris per dura a terme l'assignatura d'equitació corresponent al cicle formatiu d'activitats físico-esportives. El Club havia de confeccionar un pressupost per això.

Continuam demanant que es regulartizi el contracte del manteniment de les instal·lacions impulsores d'aigües residuals del Port de Pollença que  realitza  l’empresa SEARSA CAÑELLAS A.I.E. amb un contracte que encara es va fer en pessetes i va caducar fa ja 17 anys,  al 1996. Actualment estam parlant de 3.70,03 € cada mes. Aquesta és una de les situacions irregulars que encara es mantenen a l’Ajuntament i que des del principi de legislatura s'ens ha promés regularitzar.  Cal respectar la igualtat de tracte entre les empreses i l’eficient utilització dels fons destinats a la contractació de serveis.Ja és hora de canviar aquesta situació en benefici de tots, dels ciutadans i de les empreses, per millorar els serveis i la seguretat tant d’uns com d’altes.

A la relació de factures també vam demanar explicacions sobre  diferentes factures extra de manteniment de l'enllumenat públic del Port de Pollença (un dels contractes que s'han regularitzat aquesta legislatura), per part de la mateixa empresa que fa aquest manteniment segon contracte, per valor d'uns 5.900 euros.   Més del doble del que es paga segon contracte (2.083 euros al mes de juny), un absurd. Aquestes factures extres es preveien dins el plec de condicions i han estat  signades com correctes pel tècnic i regidor corresponenets, però s'haurà d'estudiar aquesta facturació els dos anys de contracte abans de fer cap prorroga del mateix i tal vegada fer un nou plec més complet que inclugui alguna d'aquestes feines extres.

De la relació tampoc estam d'acord amb la multiplicació de  factures molt petites de material habitual de la brigada d'obres. Consideram que és poc productiu que per qualsevol material o eina d'us freqüent o repetit s'hagi d'anar cada vegada a la botiga o al comerç on se venen. Al ple de juny ja vam demanar tenir un estoc de  material d'us constant.


http://www.eldiario.es/politica/caso_barcenas/mejores-vinetas-Fontdevila-Vergara-Barcenas_12_153754626.html

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb