URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

De mentides i pactes

Alternativa | 20 Juliol, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

 A la comissió informativa d'ahir va demanar al batle si era cert, com ens havia dit, que la nostra sortida de la Junta de Govern havia estat una petició de CiU, i el batle l'ha negat, amb la qual cosa o al seu moment va mentir o ara menteix. Ens han dit que la única raó de la nostra sortida de la Junta de govern és el pacte que van signar l'equip de govern i UMP a l'aprovació inicial dels pressuposts que contemplava la possibilitat de l'entrada del regidor d'UMP, en Nadal Moragues, a la Junta de Govern, a la que ara s'uneix la signatura del pacte de govern PP-PI que ens han confirmat a la mateixa comissió.

Vam recordar al batle que si realment la causa de la nostre sortida de la Junta era el pacte que va firmar l'equip de govern (PP-Lliga) amb UMP aquest és va signar el mes d'abril i era una falta de respecte total cap a nosaltres que no s'ens hagi dit res fins fa uns dies.

Per altra part quan els hem demanat el criteri que han seguit per canviar el representant de l'oposició a la Junta, recordam que nosaltres haviam estat triats per ser el partit més votat de l'oposició, ens han parlat de cercar estabilitat sense més. Quan els hem dit si nosaltres provocavam inestabilitat no han sabut que dir..

A la Comissió també s'ens va confirmar el que informava ahir la premsa que s'ha signat el pacte entre PP i PI, els hem demanat per la delegació d'àrees o ens han dit que no el faran fins després de les festes, el que ens sembla totalment absurd. Si ja hi ha un pacte signat el que cal és que el nou equip de govern comenci a fer feina el més aviat possible.

En resum constatam que segueix la degeneració  de al gestió  de  l'Ajuntament amb un batle que menteix i accepta la tornada al poder d'un partit (CiU abans UM_UNPI) que al seu dia els ciutadans van castigar fortament a les urnes passant de cinc a dos regidors. Amb l'afegit que tornarà a gestionar àrees un regidor  que a passades legislatures ha fet una gestió pública molt deficient i plena d'irregularitats  com demostrava l'auditoria de la qual se segueixen sense presentar els informes que es van aprovar al ple...  teòricament  una de les peticions de CiU per signar el pacte.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb