URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Distincions. Ple de juliol

Alternativa | 25 Juliol, 2013 07:39 | facebook.com twitter.com

Resultat i primera valoració del ple d'avui al que a la fí s'han aprovat definitivament per unanimitat les distincions a na Clara Hammerl i na Margalida Comas que s'havien aprovat inicialment al 2008. Als actes de la patrona es dedicarà un espai al nomenament de Clara Hammerl com filla adoptiva de Pollença i esperam que ja es trobi fet el retrat dedicat a la mateixa Clara. Respecte al carrer dedicat a na Margallida Comas ja s'ha fet ara esperam que passat l'estiu es facin actes per divulgar els mèrits de na Margalida.

Les tres distincions de la Patrona 2013  aprovades per unanimitat són: Corda Amarada, Andrés Carretero Moya i l' Associació de Vi Primitiu. Enhorabona.

Aprofitam per saludar al batle que va dir que era lector habitual d'aquest bloc, inclús dels comentaris, encara que ell no hagi possat mai comentari. A aquest bloc el batle podrá veure fotografies de la peça del  motor de la seva barca dins les instal·lacions d'EMSER.

Ordre del dia de la sessió:

1.-Aprovació, si escau, de l’acta de la sessió ordinària de dia 25 d’abril de 2013.

2.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària de dia 30 de maig de 2013

Aprovades per unanimitat amb una petita esmena de la regidora no adscrita na Malena a la segona acta. 

3.- Aprovació inicial de la nova delimitació de la Unitat d'Execució 13.1 del vigent PGOU (parcel·la hotelera del Pollensa Park).

Aprovada amb l'abstenció del PSM i el vot a favor de la resta de grups.

Vam reiterar la importància de millorar aquesta Unitat amb  carrers pels que passen centenars de turistes que es troben a una situació més que lamentable i vam reiterar la petició de fer aquesta actuació de forma prèvia o paral·lela a la semipeatonització de la Primera Línia d'eu moll.

4.- Aprovació, si escau, de la concessió del Títol de Filla Adoptiva de la Vila de Pollença a la Sra. Clara Hammerl.  Nomenament de Filla Adoptiva de Pollença a la Sra. Clara Hammerl

Aprovada per unanimitat.  

Recomenam la lectura de l' informe que ha fet l'arxiver i bibliotecari municipal, Sr. Pere Salas Vives, on podeu trobar nombroses dades que fonamenten els mèrits de na Clara Hammerl i que  podeu llegir al següent enllaç 

5.-  Aprovació, si escau, de la dedicació d’un carrer a la Sra. Margarita Comas Camps..- Dedicació d’un carrer a la Sra. Margarita Comas Camps

Aprovada per unanimitat 

Recomenam la lectura de  l' informe que ha fet l'arxiver i bibliotecari municipal, Sr. Pere Salas Vives, on podeu trobar  nombroses dades que fonamenten els mèrits de na Margalida Comas i que  podeu llegir al següent enllaç 

6.- Aprovació, si procedeix, del conveni entre l’IBISEC i l’Ajuntament de Pollença per procedir a la reforma de la coberta del CEIP Joan Mas. 

Aprovada per unanimitat 

- Conveni 

- Veure la proposta d'acord.

Una obra més que necessària per la qual vam donar l'enhorabona al regidor d'educació, però a la vegada també vam dir a l'equip de govern que és lamentable que presentassin amb tan de retard el pressupost, el que farà molt complicat que les obres no arribin a coincidir amb les classes. També vam ressaltar que la reforma de l'administració local que planteja el  Partit Popular impediria convenis com aquest. La recentralització plantejada pel PP allunya les administracions dels ciutadans i significaria que com l'IBISEC no pot fer en aquest moment aquestes obres no es farien. Els ciutadans han de ser conscients del que ens espera al futur amb el govern de PP.

7.- Distincions de La Patrona 2013

Les tres distincions de la Patrona 2013 són: Corda Amarada, Andrés Carretero Moyà i l' Associació de Vi Primitiu.

Enhorabona a unes distincions més que merescudes. 

8.- Propostes/ Mocions d’urgència

II.- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1.- Informació de Batlia

2.- Dació de compte de resolucions de Batlia

3.- Precs i preguntes

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb