URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L'austeritat és per tots

Alternativa | 26 Juliol, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Nota de premsa del grups de l'oposició (Alternativa, PSOE, UMP, PSM, Esquerra, i no adscrits)

Els grups de l'oposició  signants rebutjam que es torni a les males pràctiques del passat on era públic i notari que l' Ajuntament  pagava de les butxaques dels contribuents el dinar dels regidors per celebrar les festes de la Patrona. Des de fa uns anys s'havia canviat el sistema i cada regidor pagava el seu dinar, no obstant sembla que amb el nou pacte de govern no només tornen regidors sinó que tornen velles costums. A pesar de que a la Comissió Informativa varem deixar clar que només anirien a dinar si cada regidor pagava el seu dinar, així i tot l'equip de govern ha decidit que siguin tots els ciutadans els que paguem el seu dinar, cosa per la qual els regidors de l'oposició ens hem negat a anar al citat dinar.
 
Quan a la passada legislatura vam tenir per primera vegada representació al ple ens vam adonar que els dinars que feiam els regidors abans de Nadal i de les festes de la Patrona es pagaven amb doblers municipals. Tot d'una vam demanar que cada regidor pagués el seu dinar i amb el suport del regidor del PSM, en Biel Picarol, vam aconseguir que fos així al manco un dinar... Després es va tornar al pagament per part de tots els ciutadans i vam deixar d'assistir a aquests dinars.
 
A aquesta legislatura les coses havien canviat i fins ara cada regidor es pagava el seu dinar. A la comissió informativa del passat divendres el batle ens va comentar d'anar a dinar després del ple i li vam contestar, com sempre, que cap problema si cada un es pagava el seu, el batle va dir que ja ens contestaria... Aquest dijous abans del ple ens va arribar la resposta:
 
Demà dijous dia 25 de juliol, a les 14'30h, l'Ajuntament convida al dinar de Regidors/es, d'una paella, al Restaurant "La Fonda".
 
I la nostra resposta
Com vam dir a la Comissió informativa és acord de la nostra assemblea només hi assistir si cadascú es paga lo seu.
 
Com haveu pogut llegir cap dels regidors de l'oposició vam assistir al dinar, al que només han anat els regidors del PP i en Martí Roca del PI (el altres dos regidors del PI no van assistir). 
 
Precisament fa uns dies els regidors de l'oposició vam anar a sopar (Miquel Ángel d'Esquerra i Tomeu Fuste no van poder venir) cadascun pagant el seu. No tots els polítics som iguals i no tots tractam amb el mateix respecte els doblers públics.
 
 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb