URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Públic i privat és diferent senyor batle.

Alternativa | 27 Juliol, 2013 09:38 | facebook.com twitter.com

El batle va reconèixer al ple del dijous que al seu horari laboral, i del personal d'EMSER, es va dedicar a arreglar el motor de la seva barca a les instal·lacions i amb el material de l'empresa pública EMSER. El batle no distingeix entre el que és privat i públic, i una vegada més això passa amb el consentiment de l’encarregat, un càrrec de confiança que no hauria d'existir.

Fa uns dies vam rebre la informació, acompanyada de les fotografies que podeu veure al final de l'article de que el batle havia comandat arreglar el motor de la seva barca al mecànic de l'empresa pública d'EMSER dins l'horari i les instal·lacions de l'empresa pública. A partir d'aquesta informació vàrem registrar la següent pregunta al ple d'aquest dijous

Hem rebut informació fidedigna de que a principi d'aquest mes el motor d'arrencada, més concretament un motor Solé diesel, de la barca del Senyor Batle ha estat arreglat pel mecànic d'EMSER dins el seu horari laboral a les instal·lacions de l'empresa pública. Ens podia explicar el senyor batle aquesta greu irregularitat i les raons per les quals ha utilitzat mitjans públics per aquesta feina privada?

El senyor batle es va mostrar prou nerviós tan a la lectura com a la contestació a la pregunta. La versió del batle és que "havia anat a la nau d'EMSER  i va demanar a l'encarregat de la recollida de fems si li deixava provar un contacte del seu motor i li va testar allí dedins,  al no tenir arreglo el mecànic li va cercar un motor al xatarrer que li va donar"

A la rèplica quan vam mostrar les fotografies de la peça vella del motor de la barca, el batle va dir que havia estat ell que l'havia deixat allà i que ell mateix havia arreglat el motor.

Com li vam dir, a partir de la seva resposta, es lamentable que el batle vagi dins el seu horari laboral, i del personal d'EMSER, a les instal·lacions municipals a arreglar el motor de la seva barca. No és la primera vegada que el batle no diferència el que és privat i el que és públic com ha demostrat una i altra vegada en el tema de la seva finca i el tancament públic de la carretera vella de Lluc.

Recordam que tampoc és la primera vegada que ens trobam amb irregularitats similars  dins l'Empresa Municipal. Al final de la passada legislatura un tractor de la mateixa va aparèixer a una finca particular i després de la nostra denúncia es va tornar a EMSER amb una sèrie d'explicacions confuses i sense que s'obrís cap expedient sobre el tema (veure article). També recordam que una vegada més això passa amb el consentiment de l’encarregat de Residus Sòlids Urbans de l'empresa públic, un càrrec de confiança irregular ja que la seva plaça hauria de sortir d'una promoció interna, fet que hem denunciat moltes vegades tan al ple com a EMSER. Actuacions com la que denunciam a aquesta nota no fan sinó confirmar que a l'Ajuntament es fan parts i quarts  amb part del personal que més que al servei dels ciutadans es troba al servei dels que governen.

Peça del motor de la barca del Senyor Batle a les instal·lacions de l'empresa pública.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb