URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El Pacte PP-PI una pèssima notícia 2

Alternativa | 30 Juliol, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

Al darrer ple PP i PI es van a negar a contestar al ple, màxim organisme democràtic del municipi, a cap pregunta sobre el pacte de govern que havien fet, el que consideram una pèssima forma de començar aquest nou govern. A més a més els regidors de CiU  han entrat a l'equip de govern a pesar de que no s'ha complit pràcticament res del que havien demanat fa pocs dies públicament al seu bloc al PP:

- El PI va dir que demanava al Partit Popular, que cerques una majoria política entre els partits polítics de l’oposició. Majoria que no ha aconseguit ja que UMP segueix a l'oposició i només van firmar un acord al mes d'abril en referència al pressupost sense garantir res més que el compliment del mateix. Tan el regidor com el president d'UMP ens han confirmat aquest punt.

- També va dir el PI que tenia el compromís del PP que hi hauria un diàleg entre l'equip de govern i l'oposició més fluid i més constructiu possible. En plena negociació hem vist com al Festival no ha hagut cap tipus de diàleg, com la mateixa CiU  l'ha reconegut al tema de fer un concert a Alcúdia. Altre exemple seria l'incompliment del pacte de PP, Lliga i UMP que comentavam ahir (la substitució del representant de l'oposició a la Junta s'ha fet sense cap tipus de diàleg i menys amb consens que és el que deia el pacte). I l'últim exemple és el que va passar al darrer ple quan es van negar a contestar cap pregunta sobre el pacte de govern:

- Per què no han formalitzat el nou pacte de govern i no han nomenat a cap regidor de CiU encara a la Junta de Govern? Ens poden informar de la delegació d'àrees que han acordat? Per què tan de secretisme?

- A quins acords concrets han arribat PP i PI per assegurar l'estabilitat? Quins temes han considerat prioritaris per poder arribar a un acord de governabilitat.

- Quines noves formes d’actuar de consens i diàleg, amb tots els partits polítics amb la participació del màxim nombre de representants a acceptat el PP per aconseguir l'entrada de CiU a l'equip de Govern?

- Què recolzaments o acords concrets d'UMP han aconseguit per signar el seu acord PP i PI?

- Per altra part l'1 de juliol el PI exigia públicament al PP per pactar amb ells que en la màxima brevetat possible sortissin els informes sobre l'auditoria. Informes sobre el que vàrem demanar al ple i que ni tan sols s'han iniciat.

Que el PI hagi acceptat entrar a governar amb el PP a pesar de que no s'ha complit res del que fa uns dies demanaven ens indica que l'única finalitat del  PI a l'entrar al govern es cercar el poder sigui com sigui.

En definitiva pensam que el pacte PP-PI és una pèssima notícia per Pollença i ens recorda al desastrós govern del 2003 (PP-UMP-UM-UNPI), que entre altres coses va posar en marxa la irregular contractació del projecte de l'auditori d'en Moneo que ens imaginam ara voldran pagar sense depurar responsabilitats..

Esperam que la majoria de la que disposam l'oposició (9 regidors) ens permetrà controlar la seva gestió i minimitzar els perjudicis pels ciutadans.

 

A un futur article analitzarem el pacte publicat pel PI

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb