URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ple de juliol, precs i preguntes sobre animals de companyia

Alternativa | 31 Juliol, 2013 00:00 | facebook.com twitter.com

Al torn de precs i preguntes  del darrer ple de juliol vàrem fer dues preguntes sobre animals de companyia:

Primera pregunta: A la zona de banys per a animals de companyia va haver un ca mort i alguns altres varen tenir problemes digestius. Es va fer qualque tipus d’inspecció a la zona quan es varen assabentar del fets?

Resposta: La Regidora Maria Buades ens va donar tot tipus d’informació sobre el cas del ca mort, va insistir que l’informe veterinari del fet li havia arribat amb molt de retard, i es veritat ja que nosaltres també el varen rebre uns dies desprès d’haver passat el fet,  que s’havia fet una neteja de la zona i una inspecció ocular, malgrat ella mateixa va reconèixer que amb aquesta inspecció ocular era impossible detectar el verí, ens varen sentir satisfets amb la resposta.

Cosa del destí, va ser quan la mateixa tarda del ple (ja que aquest s’havia celebrat en horari matinal) la zona de bany és tancada per un nou enverinament i des de el 25 de juliol romandre tancada, i ara és fruit d’una investigació penal per cal  d’esbrinar qui ha estat el responsable o responsables del fet.

Segona Pregunta: Diversos periodistes de mitjans escrits sobretots alemanys s’estan interessant pel mal estat del ca que hi ha a la Casa de Boquer, just devora el camí públic, varies associacions s’han posat en contacte amb vostès per aquesta situació, Pensen fer alguna cosa o esperen a sortir a la premsa estrangera?

Resposta: Se’ns va reconèixer que ja hi ha un expedient iniciat pel Seprona a l’any 2012 i que la propietat de l’animal va fer al·legacions amb un informe veterinari, de fet aquest expedient està en fase de resolució.

Per els que no esteu informats aquest ca està junt al camí públic sempre tancat i fermat amb una cadena i a vegades tancat amb clau dins la caseta, aquesta situació ha escandalitzats a turistes i residents que s’han posat en contacte amb Associacions Proteccionistes o amb periodistes tan nacionals com estrangers, sobre tots alemanys.

I per acabar ens informem que el pròxim dia 10 d’agost a les 18:00 a la voravia enfront de la zona de bany per a animals ara tancada per l’enverinament de dos animals, haurà una concentració organitzada per diferents associacions animalistes i amb una durada aproximada de dues hores, per fet de no tenir problemes amb la mateixa ja s’ha informat a la Delegació del Govern de la mateixa.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb