URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Coses que sobren

Alternativa | 04 Agost, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

 Em record a la passada legislatura quan el regidor a l'oposició, en Tomeu Cifre del PP, es queixava de que era el batle, en Jan Cerdà Rull aprofitava l'acte institucional de les festes a Monti-sion per fer un discurs polític. Abans d'ahir el batle, en Tomeu Cifre va fer exactament el mateix i és que sembla que això de la cadira de batle treu el pitjor de les persones i que és massa golós poder fer un discurs polític davant una multitud de gent, i sense que els aal·ludits puguin respondre.

Es poden entendre referències generals com dir que no tots els polítics són iguals i que no tots són uns lladres, encara que tenint en compte el partit en el que milita en Tomeu, segurament no és el més indicat per parlar d'aquests temes.... També pens que es pot entendre una crítica a actuacions de governs superiors, Consell o Govern, als quals moltes vegades no es pot dir públicament el que un opina, però evidentment això no el va fer en Tomeu, i això que podia triar un bon grapat de temes; boies de pagament de la Punta Avançada, pla d'obres i serveis que no ens paga el Consell, reforma contra l'administració local, tancament del Centre de la Gola... per exemple podia haver aprofitar l'alabança que va fer a l'Institució Lliure d'Ensenyament per comparar amb el desastre de política educativa que porta el seu partit... 

  Si parlam de política local es pot entendre que mostri el seu agraïment al PI que ara li dona estabilitat, però el que crec que sobrava totalment és la referència  crítica als seus anteriors socis de govern; va venir a dir que l'havien abandonat per "narcisisme". No és de rebut aprofitar un acte institucional per fer aquests atacs a regidors que no et poden contestar i als que pots fer aquests retrets a comissions, reunions i al ple, però clar a aquests àmbits et poden contestar i tal vegada et poden deixar en evidència.


Igualment sobra aquest cartell que pot crear confusió, i falta una font.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb