URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Concentració de repulsa contra l'enverinament de cans a Llenaire

Alternativa | 09 Agost, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Demà dissabte 10 d'agost, a les 18:00 concentració en la vorera davant de la zona de bany de Llenaire, Passeig Londres, en Port Pollença (convocatòria a facebook)

Com sabeu s'han donat dos casos d'enverinament de cans a la zona de banys habilitada pels mateixos a Llenaire. El producte utilitzat va ser verí per matar caragols, un neurotòxic que deixa poques possibilitats de sobreviure a l'animal que ho ingereixi. La mort és extremadament dolorosa. A causa d'aquestes morts, la zona de banys va estar precintada fins ahir quan l'Ajuntament va reobrir amb restriccions per garantir la seguretat dels animals i usuaris de la zonala zona de bany per animals de Llenaire .


Les recomanacions marcades per l'Ajuntament són les següents:
• No permetin que els animals estiguin lliures: s’han donat dos casos d’enverinament intencionat.
• Duguin els seus animals amb morrió per evitar que puguin ingerir alguna substancia indesitjada.
• No deixin els seus animals sense vigilància en cap moment i mantinguin-los aprop.
• És responsabilitat dels usuaris seguir aquestes directrius per evitar danys als animals.
• En cas d’observar algun comportament sospitós informin immediatament a la Policia Local: 971530437

Per altra banda, des de l’Ajuntament s’han pres mesures per tornar a netejar la zona i especialment reforçar la vigilància, mesures que no es detallen per no restar efectivitat a les mateixes. No obstant, entre aquestes, s'ha sol·licitat autorització per a la instal·lació de càmeres de seguretat a la zona habilitada per animals i al passeig adjacent, així com l'ús d'altres recursos de vigilància camuflada.

Cal destacar que la investigació penal respecte dels dos animals morts intencionadament continua el seu curs.

Seguint els consells donats per l'Ajuntament es redueix molt sensiblement el risc pels animals. Es demana als usuaris que continuin usant amb precaució la zona habilitada per animals i no cedir a la coacció d'un o pocs individus autors dels enverinaments.

Amb la concentració de dissabte es vol demostrar la nostra repulsa cap el covard  que ha assassinat a dos cans a Llenaire.
Volem seguretat per als nostres animals, que són part de les nostres famílies, i volem que s'investiguin aquests casos i es determinin responsabilitats.


A Alternativa just haviam demanat pel primer enverinament al darrer ple (article), la mateixa tarda del ple  la zona de bany va ser tancada per un nou enverinament i des de el 25 de juliol romandre tancada, i ara és fruit d’una investigació penal per cal  d’esbrinar qui ha estat el responsable o responsables del fet.

Anteriors articles

- Una zona de banys pels animals de companyia

- Retirada de la Moció per assignar una zona de platja y bany per animals de companyia

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb