URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Problemes als que esperam solucions

Alternativa | 12 Agost, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Aquests darrers dies hem rebut diverses queixes de ciutadans que hem transmet a l'equip de govern a l'espera que doni solució a les mateixes.

Un ciutadà ens va demanar per què els banys de Cala Barques es troben tancats i la dutxa no funciona. La resposta des de medi ambient ha estat que resten pendents de la instal·lació del comptador de llum per part de GESA, fet que condiciona el funcionament dels bombejos d'aigua potable i residual...Un municipi que viu del turisme no es pot permetre situacions com aquesta a ple agost.

Un veí de Gotmar ens ha fet arribar aquestes fotografies d'un solar mal tancat i uns cables de l'enllumenat públic al'aire.

 

 

 

Un  ciutadà ens ha fet arribar tota una sèrie de fotografies de la brutor acumulada a la sèquia de Siller que recolleix l'aigua de les finques i de la muntanya, es troba molt bruta i és un perill. Ja l'hem posat en coneixement de l'àrea de medi ambient.

 

 

 

Un  ciutadà ens ha fet arribar la seva queixa sobre els contenidors de reciclatge situats davant d'un portal davant de Roger de Flor nº 5 Hem comprovat que es podien col·locar a altres llocs del carrer on no hi ha portals ni finestres evitant molèsties als veíns. 

 

Per finalitzar un ciutadà ens ha fet arribar la seva perquè sense avisar han instal·lat al carrer Pescador, a l'alçada del Bar Coral, una barrera amb una senyal de direcció prohibida en direcció al Passeig Saralegui. Sembla que es vol impedir el trànsit per damunt el tram de canonada vella, de fibrociment, al mes de juny ja fou substituït  un tram de uns 4 o 5 metres. El deteriorament de la canonada ho és per mor de la vellesa de la mateixa, uns 40 anys i el material impropi ( fibrociment) accelerat el deteriorament pels detergents, etc... Es a dir, el deteriorament de la canonada  no es per mor del trànsit de vehicles, la prova està en que la superfície no ha baixat un mil·límetre, com seria si s'esfondrés......així que el trànsit no serà el que acceleri el deteriorament. En tot cas posar un piló com es pretén  a aquest cul de sac complicarà la cosa molt mes, ja que el carrer es estret, i al trobar-se al final els vehicles hauran de recular. Si no queda mes remei, que no ho creiem, pensam que és pot aguantar fins l'octubre, i el que es pot fer és restringir el pas de vehicles passants, i començar la substitució la canonada, dins ja el passeig A. Camarassa, a l'Octubre.

Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. Aquells llocs del municipi en mal estat, degradats, bruts, oblidats, etc. Ens pots enviar les fotografies a alternativaperpollenca@gmail.com o al nostre perfil de facebook.

A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladam a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions. Entre tots construirem una Pollença millor.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb