URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El pacte PP-PI, un pacte en minoria que necessita del consens. 3

Alternativa | 13 Agost, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

 Fa uns dies CiU va publicar al seu bloc el pacte que han signat amb PP i Lliga, agraïm la publicació del mateix, una publicació normal i lògica però que a anteriors pactes semblava un secret militar

Anteriors articles sobre el tema

- L'estabilitat del corró o del consens

- El pacte PP-PI 1

- El pacte PP-PI, una pèssima notícia. 2

Respecte a l'anterior pacte de govern entre el PP i la Lliga no ha canviat l'objectiu "l'estabilitat" però han desaparegut punts que no sabem si es mantenen o no: com aprovar un reglament orgànic de funcionament dels plens municipals el Programa d'Actuació Municipal (PAM),l'esponjament de les zones turístiques com l'Hotel Don Pedro, atendre la problemàtica de l'Ullal i Cala Carbó, construir les noves infraestructures de la Policia Local al terreny de devora l’aparcament del CP Joan Mas, realitzar un catàleg de procediments per tal de simplificar i reduir el temps d’espera dels ciutadans (reforma administrativa i Carta de Serveis)...

En referència al nou pacte trobam molt de punts que no aporten res per trobar-se ja en marxa,  ser massa generals o no necessitar cap pacte pel seu compliment ja que hi ha mocions aprovades que no comentarem

Al pacte no hi ha cap referència als informes de l'auditoria que teòricament fa més d'un mes Convergència "exigia al PP que sortissin amb la màxima brevetat possible". 

És irònic que els mateixos responsables de la pèrdua de temps i doblers que va significar el projecte impossible de l'auditori d'en Moneo ara parlin de "acondicionar pàrquing de Can conill. Reconvertir-lo en un espai multifuncional a l'aire lliure". Per què han triat aquest aparcament per fer un espai multifuncional a l'aire lliure? Nostàlgia. Igual d' irònic és que ara parlen de que l'edifici Capitol pugi ser la solució definitiva a la manca d'infraestructures culturals a Pollença quan al seu dia es van oposar a aquesta possibilitat.

Ens preocupa que es continuï amb la idea d'ampliar espais esportius; pista polivalent descoberta al Port de Pollença, pistes de pàdel al moll i a Pollença... Nosaltres insistim en que aquesta política es totalment equivocada, el dèficit de Pollença no és el nombre d’instal·lacions sinó  la seva gestió .Per això cal dotar a l’àrea d’esports d’una estructura organitzativa que permeti un major eficiència en la gestió.  En quant a les instal·lacions cal realitzar un  Pla de gestió i manteniment de les instal·lacions incloses les escolars.

Temes que ens semblen positius són no ampliar les dedicacions exclusives, potenciar el jaciment arqueològic de Boquer, crear un parc públic per a persones majors complementari del centre de dia i arreglar el camí del Puig.

A l'espera que aquesta setmana es deleguin les àrees als regidors de CiU (un tema també prou sorprenent) nosaltres continuam considerant que el millor per Pollença aquesta legislatura ha sortit quan el govern en minoria, com continua sent aquest govern PP-PI, ha hagut de cercar el consens amb la resta de partits polítics com per exemple els pressuposts del 2012 i 2103.

Necessitam un equip de govern que faci complir els acords del ple . Els ciutadans van votar la pluralitat al ple, una  pluralitat que és una riquesa i que es pot convertir en estabilitat des del consens i el diàleg, amb tots els partits polítics.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb