URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El TIL, els alumnes, els mestres i el compliment de les lleis.

Alternativa | 17 Agost, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Avui un article del nostre company Mariano Moragues. Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail 

Quedi clar d’arrancada que tots el pares i mestres de les Illes desitgen que els al·lots dominin idiomes, com més millor i especialment l’anglès. Però qualsevol pare, mestre o pedagog, una mica informat sap que com es vol dur endavant el TIL fort i no et moguis,  sap que es un desbarat pedagògic sense cap ni peus, que té una clara intenció política del Govern Bauzà i que durà a un augment del ja gros fracàs escolar. Per tant, el delegat de “Instituto Política Familiar en Baleares”  quan posa els alumnes com escut davant els mestres que precisament els defensen de com es vol fer aquesta animalada pedagògica, administrativa i a més, política,  que mostra el llautó; el delegat també demana a la Consellera d’Educació que faci complir una llei impossible de complir amb responsabilitat i eficàcia tal como està plantejada perquè no hi ha prou professors per oferir un 30% d’hores lectives en anglès, que va contra els alumnes i en lloc d’esmolar fa osques minvant la qualitat educativa. Ben segur que no trobarien en tot el món un vertader pedagog que avalàs la manera d’anar cap el desitjable trilingüisme que proposa el TIL. El delegat de “Política Familiar del Govern” i la Consellera d’Educació i el propi Govern, són els culpables de sembrar, per interessos polítics i fòbies malaltisses, conflictes innecessaris dins l’escola i de empitjorar l’educació, amb capbuitades pedagògiques. Fins i tot, es va contra la LOE que diu que el Consell Escolar ha d’aprovar el projecte lingüístic del centre.  No trobin estranyes les turbulències del començament del curs escolar. A ningú li agrada haver de protestar i si es fa és per defensar als alumnes, la raó pedagògica i l’harmonia dins l’escola. El TIL es posar un mal pegat a un banc i la collita es veurà el fesol.

 


 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb