URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Conseqüències retalls

Alternativa | 18 Agost, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

 Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

Què el coneixeu aquest apagafocs de pa amb fonteta? És aquell que digué que si comandava no hi hauria incendis forestals. Aquell que no sap o no vols saber que els incendis de l'estiu s'apaguen l'hivern. Aquell que estalvia en cura dels boscos per esmerçar els doblers en maniobres escolars contra el català i que no sap que obrant d'aital manera no tendrem ni doblers ni boscos, perquè apagar els focs també s'ha de pagar. Ala idò, que dimiteixi i se'n vagi a fer fum a Medrit!

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb