URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Preguntes juliol 2

Alternativa | 23 Agost, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

- S’ha signat ja la recepció del bar Caty? Quan pensen retirar la impactant propaganda que hi ha al mateix?

Resposta del batle; no s’ha signat la recepció. Els hereus van al·legar diferències respecte a la valoració de l’edifici que ha fet els tècnics municipals i han demanat una sèrie de clàusules.

Ens va sorprendre aquesta resposta ja que pensavam que ja s’havia fet aquesta recepció. Un tema que s’està allargant massa.

- Pensen treure a concurs públic la feina de desembussar el clavegueram? S’ha solucionat ja el problema que va obligar  a actuar en dies consecutius a la bomba impulsora al principi del Passeig del Port de Pollença?

Resposta del regidor de serveis, en Martí Roca; pensen fer el concurs abans de final d’any, l’enginyer ja el té en marxa. El problema va ser d’una canonada.

Precs del ple de juliol

- Podrien fer un prec al "Ministerio de Asuntos Exteriores" per a que els Consulats Espanyols a la Federació Russa no ens demanin “l'ADN” del propietari de l'immoble quan un ciutadà rus vol arrendar un immoble a Pollença.

- Podrien pintar una línia continua al carrer Joan XXIII, per a que a la alçada de la cantonada amb el carrer Monges no s'aprofiti l'entrada en "contradirecció" d'aquest carrer per fer  després marxa enrera per fer un canvi de sentit, i obligar ha arribar a la rodona de l'aeronau o bé entra pel carrer Elcano i sortit pel carrer Monges, ja que haurem de lamentar qualque accident i no frenades com ara.

Resposta de la regidora de Policia, María Buades; pintar no serveix, posaran una senyal vertical de prohibir girar.

Preguntes del ple de juliol

- Quan faran efectiva la moció en referència a les fonts municipals, si no es veuen amb força,  a pesar de l'augment de regidors a l'equip de govern , ens oferim si el batle vol delegar en nosaltres aquesta feina.

Resposta del batle; hi ha una partida pressupostària i es farà. La font de la Plaça s’està reparant i arreglant per col·locar-la i es comandarà la reconstrucció del carrer Mena.

 Que hem de dir sobre un tema al que s’han aprovat dues mocions per unanimitat i ni l’anterior ni l’actual batle han estat capaços de fer complir....

- Hem rebut informació de que a pesar de l'exclusivitat de la seva feina de batlia, el batle continua fent feina d'administració de finques del municipi. Ens podia explicar el senyor batle si aquesta informació és certa i quan va deixar de fer aquestes feines fora de la batlia.

Resposta del batle; es va declarar lector d’aquest bloc i va recordar diferents comentaris que s’havien fet al mateix sobre el tema (com comprovar-ho al registre mercantil o que el bloc s’havia convertit en un “Sálvame”). Va dir que no administrava res més que el patrimoni familiar.

La veritat que el batle va donar la impressió que a més de lector, el mateix o els seus havien fet alguns dels comentaris citats.Com sempre a aquests temes el complicat es aconseguir proves o testimonis disposats a donar la cara.

Albercocs i cireres

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb