URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Preguntes de juliol i 3

Alternativa | 26 Agost, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Preguntes i respostes del darrer ple ordinari de juliol.

- L’Ajuntament paga l’enllumenat de la zona de Ports? Hi ha algun conveni en aquest sentit?

Resposta del batle: històricament l’Ajuntament ha pagat l’enllumenat, hi havia dos comptadors. Actualment a la zona del restaurant Stay paga Ports, però encara hi ha un comptador comú que paga l’Ajuntament, al carrer Econòm Torres no hi ha cap conveni però aquest hivern es resoldrà la situació i separaran la zona de Ports i municipal.

No ens deixa de sorprendre com al llarg del temps s`han mantingut situacions com aquesta que han perjudicat a les arques municipals.

- Ens poden facilitar una cartografia de totes les zones enjardinades que són competència municipal?

Resposta del batle; es troba a la nostra disposició a l’àrea de medi ambient.

Volem aquesta informació per fer feina a la nostra moció per deixar d'utilitzar progressivament els herbicides a Pollença (article). Per altra part cal recordar que aquesta és una de les contractacions que segueix sense regularitzar-se. Com ja vam dir al seu moment esperam una Pollença lliure d’herbicides en un any i esperam la col·laboració de tots els que creuen en la necessitat d'un municipi més saludable i ecològicament sostenible

- Ens poden explicar les causes dels talls d’aigua durant diversos dies al mes de juny a la Cala Sant Vicenç? Qué pensen fer o han fet per evitar que es tornin a repetir.

Resposta del regidor Miquel Llobeta; pel mes de maig es va canviar el motor per un de més potència però les bombes i les canonades es van mantenir igual. Amb l’arribada de l’estiu i la pujada de la demanda la bomba no donava abast i es va canviar per juliol. El darrer tall ja a juliol ha estat per una fallada tècnica. Respecte al que farian, la seva idea és recuperar la concessió d’aigües de Cala Carbó i connectar a la xarxa municipal, sent conscients de que es necessitarà una important inversió a la xarxa.

El mateix es van dir l’any passat... Ja és ben hora de passar de les paraules als fets, deixar de marejar la perdiu i recuperar un servei tan bàsic com l’aigua. Al 2007 a Alternativa ja vam demanar al ple l'obertura d'un expedient a l'empresa concessionària, sense cap resultat. Al 2008 vam demanar recuperar aquesta concessió sense resultat. L’empresa concessionària privada, Aigües de Cala Carbó durant anys s'ha preocupat fonamentalment de guanyar doblers sense fer les inversions necessàries. 

Veure articles anteriors:

- L’aigua a la Cala.

- Renovar i denunciar. Aigües a la Cala Sant Vicenç.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb