URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L'accident de trànsit de la Delegada del Govern a Madrid

Alternativa | 29 Agost, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Fa uns dies la Delegada del Govern a Madrid Cristina Cifuentes va sofrir un accident de trànsit que en el moment d’escriure aquest article la té a la unitat de Cuidats Intensius del Hospital La Paz de Madrid, s’ha escrit molta tinta sobre aquest accident o millor dir s’ha piulat molt per la xarxa social Twitter i això va obrir unes fortes discrepàncies entre simpatitzants i detractors de Sra. Cifuentes o del Partit Popular, on els seus simpatitzants no entenien i censuraven algunes d’aquestes piulades que desitjaven la mort de la Sra. Cifuentes.

Fa uns anys la immensa majoria dels ciutadans haguessin censurat sense cap tipus de dubte i amb contundència aquestes piulades fetes a la xarxa social, però avui amb la situació que estem vivint han estat molts el que han cridat l’atenció als autors d’aquestes piulades però també han demanat compressió, ja que alguns ni tenen feina, ni tenen cap tipus de subsidi que el Partit Popular retallat o eliminat directament, per tant no es d’estranyar que amb aquesta situació creada per l’accident de la Sra. Cifuentes hagi tret el pitjor que duia molta gent dedins.

Vull destacar l’article damunt aquest tema fet al blog “A sueldo de Moscú” o  a aquest article l’autor explica en tots el detalls el seu comportament en referencia a l’accident.

En resum si això no és una guerra poc ja li falta, de moment ja hi ha gent feliç per l’accident d’una dirigent del Govern Central, i per part d’aquest Govern mira cap a una altre part amb els nins desnodrits i a més dona la culpa als seus pares per no donar-les el menjar suficient, o altres que diuen que abans menjaven massa, amb aquest trist panorama poc podem esperar.

Imatge cedida per "A sueldo de Moscú"

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb