URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Compte general 2012

Alternativa | 03 Setembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

El passat 27 d'agost es va fer la Comissió Especial de Comptes i a continuació trobareu la documentació que s'ens va presentar a la mateixa en referència al Compte General de l'exercici 2012 i que es troba en exposició pública fins al 25 de setembre

-Informe intervenció

-Comptes Anuals Ajuntament 2012

-Comptes Anuals Ràdio 2012

-Comptes Anuals Residència 2012

-Comptes Anuals Música 2012

- Memòria EMSER.

- Estats comptable EMSER

El més lògic i normal és que aquesta documentació fos publicada a la pàgina web de l'Ajuntament. Cal recordar que per justificar la seva dedicació exclussiva al febrer de 2012 el regidor de noves tecnologies, David Alonso va dir que un dels seus objectius era

Gestió i dinamització del portal WEB municipal: Web hauria de ser canal vàlid per a la comunicació entre ciutadà i Ajuntament. Així com una eina de publicitat i màrqueting.

Un any i mig després ha hagut pocs canvis a la pàgina web i Alternativa continua fent la feina de comunicació i informació que hauria de fer l'Ajuntament. El Compte General és el mecanisme que posa de manifest la gestió realitzada en els aspectes econòmic, financer, patrimonial i pressupostari. Permet, així mateix, controlar l’ús i destí que s’ha donat als fons públics, i és en definitiva, un mecanisme de control.


l'informe d'intervenció, que no realitza una fiscalització completa de totes i cada una de les operacions trobareu un examen limitat de les xifres i observacions respecte a les mateixes  per una millor comprensió dels mateix.

Podeu consultar què és Alternativa per Pollença, com s'organitza, com funciona i quins objectius té a la nostra pàgina web, així com actes de juntes de govern, plens,notes de premsa...

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb