URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Qui és el responsable de la imatge del municipi?

Alternativa | 05 Setembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Aquest dies de principi del mes de setembre és quan comencem a fer balanç del que ha estat la temporada turística en tot el seus aspectes, com sabeu tots, dos del serveis més importants que contribueixen en aquesta imatge i molt són la “neteja viària” i “el servei de ombrel·les i gandules”, privatitzats per comoditat i sempre amb l’oposició de Alternativa.

La neteja viària ha estat molt deficient, sobre tot a la primera línia de platja on tot just s’ha tingut una atenció especial i tampoc amb molta cura al passeig marítim per a vianants, cal dir que la zona del Passeig Londres ha patit una gran deixadesa on sembla i dic sembla perquè a la pràctica no ho sé però les evidències estaven a la vista de tothom, que desprès del mig dia la brutícia s’anava acumulant minut a minut sense que ningú donés una nova granerada i així estava fins al dia següent.

 El tema de les gandules tres quarts del mateix, quan es va fer la concessió ja no veiem gens clares les puntuacions que l’Àrea de Medi Ambient anava donant a les propostes dels aspirants i que la quantitat de doblers  que oferia l’actual concessionari era excessiva pels temps que estem vivint i fins i tot les millores propostes ens sonaven a ciència-ficció, desprès la Regidora de Medi Ambient es va treure de la màniga que aquestes millores es podrien fer durant la duració de la concessió quan aquestes s’havien d’haver fet durant el primer any de la mateixa, malgrat tot, a Alternativa entenem que era impossible amb les recaptacions que havia aconseguit el concessionari.

Els turistes que ja duen molt d’anys vinent al Port de Pollença comenten que un temps entre les vuit i vuit i mitja del matí les gandules ja estaven col·locades al seu lloc per ser ocupades i que ara són ells el que han d’anar cercar-les del munt o bé si no han estat recollides el dia anterior ells mateixos la fan neta si fa falta i no apareix ningú del concessionari fins ben passades les deu del matí. Fent indagacions ens han comentat que el concessionari ha reduït molt nombre de treballadors per poder pagar la concessió a l’Ajuntament, Ajuntament que es va veure enlluernat per l’oferta del concessionari sense tenir en compte la situació econòmica que estem vivint.

Però això demanem qui és el responsable de la imatge del municipi? Un Ajuntament que tot just valora les ofertes per la quantitat de dígits de la mateixa? O un aspirant amb un estudi econòmic totalment irreal?

 

 

Indicador de direcció hauria de ser i no hi és

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb