URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Trilingües

Alternativa | 08 Setembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

 Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

D'on ens surten ara aquests desenfreïts de santinbanquis de la il·legalitat educativa? Vol dir que els tribunals els prohibeixen una mangarrufa centralista i malfactora de l'ensenyament i ells ho arreglen amb un decret embullós com els del claudillo!!! I ara veurem els jutges que en diran, meam si es deixaran safalcar per la caverna pepera.

 

 

CAIXA DE RESISTÈNCIA DE L'ASSEMBLEA DE DOCENTS

Feim públic el número de compte corrent de la Caixa de resistència per a la VAGA INDEFINIDA. Les regles del seu funcionament es varen aprovar a l'assemblea de dia 30 d'agost i ho podeu llegir consultant l'acta.
El compte l'hem pogut obrir amb l'ajuda de l'Obra Cultural Balear que ha posat a la nostra disposició el seu CIF. Per tant, els ingressos s'han de fer a nom de l'OBRA CULTURAL BALEAR (sobre tot si són transferències electròniques).

2056-0009-74-4102003418
Caixa Colonya

 

 
 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb