URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Corredor de fons

Alternativa | 11 Setembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

 Els disbarats del Govern inspiren la reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

Els destacats personatges de la caverna baueà es renoven cada dia amb llurs arguments de filosofia cantonera fent la competència als grans pensadors de l’antiguitat. Tal com a l’antiga Grècia, Aristòtil ensenyava peripatèticament, aquí, a les Mallorques tenim un serf d’en Bauçà,  que fa de corredor de fons mentre se prova amb altres ignorants i malintencionats a qui diu el desbarat més gran sobre el desgovern de la societat per justificar la seva política centralista i genocida. S’etiqueta de responsable i dialogant mentre no accepta canviar una retxa de les seves propostes, ergo ens vol fer creure que la Mare de Déu nom Joana. Diu bajanades sense sentit com que les raons no són polítiques o no polítiques !!!!!!, i que per saber si ells han fet les coses bé o malament, se sabrà al final del camí a les properes ereccions; ja ho val! la feinada que hagué de fer Alexander Fleming per saber si la penicil·lina guaria o no!!!! segons la teoria d’aquests filòsofs hauria bastat amb fer unes eleccions, i amb un dia n’hauria sortit!!!!
I així estam noltros, amb un dit a l’orella i un al cul, mentre el corredor de fons s’allunya botant de majoria absoluta en majoria absoluta, amb el seu càrrec i un bon sou a la butxaca.

 

 


 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb