URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El batle deixable d'en Bauza (Junta 4 de juny)

Alternativa | 12 Setembre, 2013 00:01

Continuam completant la publicació de les actes de les Juntes de Govern, fent la feina institucional que hauria de fer l'Ajuntament. De fet som l'únic partit que publica aquestes. A la nostra pàgina web trobareu  actes senceres de les Juntes, respectant la llei de protecció de dades. Evidentment la nostra expulsió de la Junta de Govern a més d'evitar la feina de control directe que feim, dificulta aquesta feina de publicació  ja que ara rebrem les actes amb més retard.

Junta del 4 de juny de 2013

  A aquesta Junta de Govern el batle ens va informar del seu decret de batlia de l'aprovació de l'expedient de contractació per a la Direcció Artística del Festival de Música de Pollença mitjançant procediment negociat sense publicitat. Ni consensuar ni res el batle va fer el que volia;  contractar a Joan Valent fent un negociat dirigit; on a més del mencionat Valent només va convidar a  dues persones relacionades amb el mateix. D'aquesta forma el batle es burlava del ple i es saltava un acord del mateix,  igualment es burlava de la Junta, a la que no donava cap possibilitat de votar, i demostrava que era un bon deixeble del seu cap en Bauza. Es veu que governar per decret i fer mangarrufes és una cosa innata als líders del PP, amb l'agreujant que al cas del nostre batle ni tan sols el pot defensar o justificar amb una majoria absoluta. I és que no el podem evitar els líders del PP enyoren la dictadura passada; l'oposició, els tribunals, els ciutadans una vegada que han votat sobren.

Recordau que a una Junta anterior el batle havia presentat un plec de condicions per fer un negociat sense publicitat al qual només es convidava a Joan Valent. A petició del nostre regidor es va retirar. Al ple posterior tots els grups de l'oposició (excepte CiU) que ja haviem denunciat l'actitud del batle ( Fer les coses bé al Festival)  vam presentar  una moció que  que es va aprovar demanant consensuar  les bases de la contractació de la direcció artística del Festival fossin consensuades al Ple ( RGE núm. 3427, 16.05.13). Amb els vots a favor d'Alternativa, PSOE, UMP, PSM, Esquerra i No adscrits - en contra; PP, Lliga i CiU. Com no  es podia legalment aprovar les bases de la contractació al ple vam fer una esmena demanant que les bases abans de ser aprovades siguin consensuades per tots els grups...

A aquesta Junta també es va aprovar amb la nostra abstenció la proposta de batlia l’establiment de criteris generals per a  l´atorgament de fraccionament i ajornament de deutes de tercers amb l´Ajuntament. La majoria d'aquests deutes són per multes per infraccions urbanístiques, encara que també hi ha casos d'ocupacions de via pública. La nostra abstenció es va fonamentar sobre tot en que no s'ens va donar aquesta informació abans de la Junta per poder comentar-la a la nostra assemblea i   consideram  que per deutes petites l'ajornament o fraccionament s'allarga massa.(a la continuació de l'article teniu més informació)

 Albercocs i cireres

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb