URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Contractacions del Festival. (Junta 6 d'agost).

Alternativa | 15 Setembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Continuam amb la Junta de Govern del 6 d'agost, poques votacions i molts de decrets de batlia.

El batle va donar compte de l'adjudicació de l'obra de sanejament de la pavimentació i xarxa de pluvials del CEIP Costa i Llobera per un import de 39620,66 € a Lopez Chacon S.L.

El batle va donar compte de l'adjudicació del contracte de subministrament túmul refrigerat pel cementeri a l'entitat AVENC VERD S.L per import de 8.712 €

El batle va donar compte de l'adjudicació de contracte a l'empresa Llurianet SL  per 14.762 € el contracte de serveis de producció del Festival. Les altres dues empreses convidades a concurs no van presentar pressupost.

Es va aprovar deixar sens efecte els contractes dels que havien d'actuar amb els concerts de la Simfònica que no es van fer per estar aquesta en vaga el 3 i el 10 d'agost. Cal recordar que el director Joan Valent va declarar a la premsa que la vaga no afectaria al Festival...Per substituir la Simfònica es va contractar a "Ara Malikian y la orquesta en el Tejado"  per 17.117 euros i no es va donar cap facilitat a la Simfònica per fer un concert reivindicatiu a altre espai de Pollença.

Es va aprovar el conveni de col·laboració amb l'Ajuntament d'Alcúdia per a la celebració del concert de The World Orchestra a l'Auditori d'Alcúdia. Un tema que el batle va amagar als partits de l'oposició. Com ja no som a la Junta no us podem dir que en va consistir exactament el conveni.

Es donen compte d'altres contractacions del Festival:

- Claudi Arimany Trio. 6.450 euros.

- Per urgència i amb un negociat sense publicitat per raons d'exclusivitat i especialitat  per un total de 26.620 euros per organitzar el curs de literatura a Llurianet SL. Per a la direcció del curs es tria a Malcom Otero Barral que com recordareu va ser convidat al negociat expres per a la direcció artística del Festiva. Tot queda a casa.

- Història d'un soldat. 24.200 euros.

- Direcció concert 10 d'agost, 3.630 euros.

- Concerto de Cavalieri . 22.300 euros.

- The World Orchestra. 79.775 euros.

 Es va adjudicar l'adaptació i eliminació de les barreres arquitectòniques de les habitacions de la Residència Social de Sant Domingo a " Construcciones Mulet Campins S.L" per un import de 181.818,18 (IVA exclòs).

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb