URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Les mentides del batle

Alternativa | 21 Setembre, 2013 01:35 | facebook.com twitter.com

Els grups municipals d’Alternativa per Pollença, PSOE, PSM, Esquerra Republicana i els dos regidors no adscrits, volem desmentir rotundament les afirmacions del batle, el qual en lloc de donar explicacions davant l’incompliment de la normativa s’ha limitat de nou a tornar a dir mentides.

L’obligació de l’oposició és denunciar els incompliments de la normativa per part de l’equip de govern, en aquest cas concret la del batle, que fins ara no ha pogut negar que no col·locàs el cartell d'obres, una obligació que estableix la Llei de Disciplina Urbanística, que ell ha de cumplir i fer cumplir. S’ha deixat dur per la seva imaginació cercant terceres persones darrera la nostra feina, en lloc d’explicar la seva actuació com a batle i regidor d’urbanisme davant el poble. És lamentable que enfront la crítica es limiti a desviar l’atenció per així eludir la seva responsabilitat, dient mentides i tot.

El recurs a la falsetat, malauradament, ja s'ha convertit en norma per part del batle com s'ha demostrat en nombroses ocasions.

El darrer exemple d’aquesta manera irresponsable d’actuar és la declaració del batle davant la jutgessa arran de la multa que se li va imposar per l'incumpliment d'una ordre de molició. Va donar la culpa a l’oposició per no haver habilitat abans una partida pressupostària per executar la sentència que obliga a l’Ajuntament a esbucar una obra il.legal. Ell és el batle i el que convoca els plenaris, per tant, si no va tenir la inicitiva de convocar un plenari abans per preveure la partida necessària és la seva total i absoluta responsabilitat.

Una vegada més amb els fets se demostra que tenim un batle que és totalment incapaç de fer autocrítica i d’assumir la seva responsabilitat, i que se basa en la mentida per justificar les seves actuacions.

De nou li demanam que actui amb seny i deixi d’enganyar al poble.

  

US ESPERAM. avui a les 16:00 anada al Puig de tota la comunitat educativa de Pollença (professors, mestres, pares i mares, alumnes i tothom que vulgui donar suport i lluitar per una educació pública i de qualitat!).
Qui no pugui pujar pot donar suport a la Plaça o a baix del Puig.


 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb