URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cal aïllar a aquest govern autoritari

Alternativa | 01 Octubre, 2013 01:06 | facebook.com twitter.com

El divendres el batle a l'aprovació al ple de la moció contra el TIL es va comprometre a reunir-se amb tothom que li demanés. El mateix divendres membres de l'Assemblea de Docents es van posar en contacte amb el batle per demanar-li una reunió que encara no s'ha fet per què el batle no ha trobat un forat a la seva agenda. Esperam que aquesta reunió es faci el més aviat possible però a més a més esperam que el batle faci alguna cosa més i sigui capaç de dirigir un moviment dins els seu partit que forci al seu govern cec i tancat a actuar amb seny. Davant un govern que a la tercera setmana d'una vaga indefinida i amb la major manifestació de la història a les Illes Balears no té cap intenció de solucionar els problemes educatius que han portat aquesta situació. Davant un govern que vol simplement que la vaga s'acabi per esgotament de docents i famílies, cal tenir una actitud més ferma tan per part dels afiliats al Partit Popular, que no comparteixen la política del govern, com dels seus socis de govern a Pollença i a totes les illes.

Les declaracions a la premsa, reunions d'amagats o discretes, o les mocions aprovades ja no són suficients. Hem de demanar als afiliats i simpatizants del PP si realment no comparteixen la forma d'actuar del seu govern a la vaga d'educació han de presentar públicament una suspensió temporal de la seva militància. Aquest gest senzill però efectiu si el fan només  una part dels 17.000 afiliats del PP no ha de tenir cap cost per un afiliat que no visqui del partit i en cas de rectificació del govern simplement s'han de donar altra vegada d'alta. És això demanar massa quan docents i famílies (alguns del PP) hem fet tot el que hem fet per aconseguir que el govern entri en raó? Prou d'ambigüitats a una situació tan crítica com l'actual.

Igualment consideram que hem de demanar als partits que governen amb el PP a diferents municipis, com és el cas del PI a Pollença, també han de tenir una actitud més ferma i tangible en defensa dels seus ideals si no comparteixen la política impositiva del govern i han de trencar els seus pactes de govern temporalment fins que no es resolgui de forma negociada la vaga . No estam a una situació normal, estam a una situació de ruptura de l'estat de dret i d'autisme total per part d'un govern de radicals minoritaris que cal aïllar . A la tercera setmana de vaga ja no serveix dir que el PP a tal lloc o a tal altre és diferent o que al seu costat podem fer que millorin . O el PP canvia d'actitud i escolta el que li va dir la Justícia fa unes setmanes, i el carrer fa un dies, o cal aïllar-ho política i cívicament.  Ja no hi ha espai per les mitges tintes,  o s'està amb aquest govern del PP autoritari o s'està amb la societat civil que vol d'una vegada el final d'aquesta vaga indefinida per negociació no per imposició o esgotament.

 Podeu fer més!

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb