URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Prepotència i autoritarisme del PP, per damunt de la pedagogia

Alternativa | 03 Octubre, 2013 01:15 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

Avui un article del nostre company Mariano Moragues. Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail 

Des que va començar el Govern de Bauzà ja mostrà la filassa  del seu tarannà superb per haver obtingut la majoria absoluta electoral amb  un menyspreu absolut  dels discrepants, dels acords consensuats abans d’ell, de les institucions encarregades d’ajudar al bon govern (Universitat, Consell Consultiu, TSJB, etc.). Ara acaba de mostrar una caparrudesa i arrogància extremes davant la mobilització més gran de la història a les Illes contra el antipedagògic i funest TIL. Cent mil persones no li basten per fer-lo repensar; la immensa  majoria dels entesos en educació (pedagogs, mestres, catedràtics) no són escoltats; sols uns quants polítics monolingües i  càrrecs a sou defensen un  trilingüisme malgirbat .

La gran majoria de pares recolzen els mestres en vaga, perquè saben que Bauzà i el seu escabotell estan jugant amb l’educació dels seus fills, mentre ell, de manera vil i perversa, intenta enfrontar els pares contra els professors i crida a l’ordre als seus batles i regidors, molts d’ells empegueïts, calen es cap i s’abstenen en les votacions, llevat d’uns quants que valents i amb seny miren pel bé del poble. Bauzá tracta d’independentistes, catalanistes i altres herbes per desqualificar  als que creuen que tal com es vol aplicar el TIL és un desbarat pedagògic que fomentarà el fracàs escolar.

Els catalanistes i independentistes podrien ballar damunt un peu si tenguessin els recolzament de tanta gent que es manifestà. Sí, Sr. Bauzá, la vaga és política, clar que sí, i va contra la seva política educativa. Copiau tots els vicis de Madrid, negant el fets, apel·lant a majories silencioses, usant  la majoria absoluta per imposar-se per damunt dels arguments i la raó, mentint cínicament, creant confrontacions ridícules entre els parlants del català... Quan tot això succeeix i es creu que la majoria, sols de votants, dona un poder il·limitat per fer el que es vulgui, la democràcia està ferida de mort. Un repte, Sr. Bauzá: ¿ és capaç  de anomenar un sol pedagog, que no estigui a sou, que avali la manera com es vol aplicar el TIL? 

Albercocs i cireres

 

                                              

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb