URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L’estaca de la Por

Alternativa | 04 Octubre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

La crisi actual sembla que ha fet renéixer en força els moviment feixistes. Això es pot comprovar arreu de tota Europa on els partits d’ultradreta cada vegada s’acosten més al poder.  A Espanya  aquest sector d’ultra dreta políticament s’ha situat a les files del PP, i tot i darrerament i degut al desgast del PP a molts de llocs  s’urgeixen partits de caire més feixista.

        A les illes el PP i ha començat una autentica  creuada contra l’estat del benestar..  Com totes les creuades feixistes es fonamenten en  la por. Per això fomenten la por contra els immigrants i els ataquen privant-los d’atenció sanitària i dels drets socials més bàsics.  Per això també han iniciat un atac cap a l’educació pública, per que tenen por  a que si la gent del carrer rep una educació com cal, més prest o més tard prendran consciència de la incompetència dels que ens governen. Per  això han iniciat un atac indiscriminat contra la llengua Catalana perquè tenen por a que els moviments que es produeixen a Catalunya es puguin traslladar a les illes.

        Però la por es mala consellera i sovint condueix a mostres de força desproporcionades i precipitades i no valorar la respostes. I aquest cop han provocat una reacció que se’ls hi ha escapat  de les mans.  Perquè més enllà  de les idees polítiques que puguem tenir els ciutadans, volem un futur per els nostres fills i som conscients de que sols es pot assolir amb una educació de qualitat i amb sentit comú. I tothom ha pogut veure que el TIL es un autèntic despropòsit.

        Tot i això i  a que la consellera  Camps diu que no pensa recular , cal deixar clar que nosaltres som més i que les urnes no donen legitimitat per anar contra un poble.

        Darrerament torna a sonar el Cant s d’en Siset, un cant  que no fa gaire van contribuir a tombar el règim de la por que sembla que ara vol renéixer.Si estirem tots ella caurà

I molt de temps no pot durar,

Segur que tomba, tomba, tomba,

Ben corcada deu ser ja.

Joan Cifre Cerdà

 

 

Manel Fontdevila
 
 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb