URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Més de modalitats

Alternativa | 06 Octubre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

 Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

 

Ara s'Apotecari de Marratxí (molt horrorable) ens torna sortir amb les modalitats, es veu que li van mancat els cartutxos anticatalans. Tanmateix té més raó que un sant, el  que parlàvem abans de la immigració i les imposicions franquistes ja ho era el català illenc, no com ara que ens fan parlar castellà. De manera que molt horrorable, ja ho saps, posa't a ensenyar això que en dius merdalitats, i deixa anar el trilingüisme i sobre tot el castellà.

I voltros que m'escoltau, no trobau estrany que aquesta llengua que diu defensar li hagin ensenyat els padrins? A mi me l'ensenyaren els pares i els companys; amb qui i on vivia aquest coral enemic nostre?
Idò bé, per completar el missatge us pos un text trilingüe: dibuix, català de Pollença i això que la caverna diu que parla.
 
Salut i almuts
 
 
 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb