URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Conflicte, negociació, LOMQUE...

Alternativa | 13 Octubre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

A partir d'aquest diumenge i mentre el conflicte a l'educació no s'hagi resolt publicarem enllaços i informació en referència al mateix.

-L'Assemblea de docents ha publicat la realitat del procés de negociació:

 Aquesta setmana el Partit Popular ha aprovat al Congrés la LOMQUE  en solitari i d'esquena a la comunitat docent, igual que el TIL a les Illes Balears. S'estigui d'acord o no amb la LOMQUE i amb el TIL (nosaltres estam en contra), és inadmisible que es facin decrets i lleis educatives sense consens i sense tenir en compte a la comunitat educativa. 

La LOMQUE  a l'igual que el TIL lleva als pares el poder decisori als consells escolars. És sexista, perquè legitima la separació d'aules per sexe. És excloent perquè no compensa les desigualtats, sinó que les incentiva. És mercantilista i censura els continguts, perquè només preveu la sortida laboral dels alumnes i dicta els continguts. A més, pretén que el castellà sigui l'única llengua vehicular a les escoles. Això sí, pretén enfortir l'assignatura de religió que, curiosament, no es pot fer en anglès. 

Contra la LOMQUE ja hi ha convocada una aturada a tota la comunitat educativa de l'Estat el proper dijous 24 d'octubre. 

 Aquesta imatge ens l'ha regalat a tota Pollença en Dídac Martorell Paquier,  la podeu utilitzar, difondre... La lluita continua

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb