URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Albufereta, autobusos, circ...

Alternativa | 15 Octubre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

 El darrer ple ordinari va finalitzar passades les 00:00 sense arribar als precs i preguntes. Aquests són alguns precs i preguntes que haviem presentat per escrit.

Vam presentar diferents preguntes en referència a les retallades que han afectat la Reserva Natural de l'Albufereta:

A. Ha estat informat l'Ajuntament sobre el cessament de la directora de la Reserva Natural produït el passat 18 de juliol?.

B. Ha estat informat l'Ajuntament de la supressió de la plaça de director/a de la Reserva Natural la qual s'ha unificat sota la del director del Parc Natural de s'Albufera, amb tot el que això suposa?.

C. Considerant que dins enguany no s'ha convocat cap reunió de la Junta Rectora de la Reserva (quan el seu reglament n'estableix una dins el primer trimestre de l'any), ha demanat l'Ajuntament a través de la seva representant la convocatòria de la mateixa?

D. Vist que la Conselleria de Medi Ambient, hores d'ara, no ha presentat la memòria del 2012 ni el pla d'actuacions pel 2013, ha efectuat l'Ajuntament cap demanda o queixa al respecte? 

- Continuam rebent múltiples queixes de diferents usuaris de la nova companya d'autobusos que s'encarrega de les línies regulars (retards, utilització de autobusos urbans... ) Al ple de juliol ens van dir que feien feina sobre el tema ens poden dir que han fet i que pensen fer a aquest tema.

Un tema pel que ja vam demanar en juliol, del que continuam rebent  queixes  i sobre el que encara no hem obtingut resposta

- Aquest estiu s'ha instal·lat al Port de Pollença el Circ Alegria al qual havia un espectacle amb cussets i oques i es va passejar un caiman cobrant per fer-se fotografies amb el mateix. Es poden explicar les regidores responsables per què van deixar incomplir el que s'havia acordat a aquest ple ? Què mesures vam prendre quan els vam denunciar el tema? Han obert qualque expedient? Van comprovar que el Circ tenia tots els papers en regla? Què pensen fer en un futur per què no es torni a repetir aquest tema?

Esperam veure que es va fer a aquest tema al qual sembla que el govern no ha estat capaç de fer complir el que vam acordar al ple (un clàssic aquesta legislatura).

-Per qué el senyor batle no va col·locar el cartell preceptiu a l'obra major de la seva casa al carrer Colom 11? S'ha obert ja el corresponent expedient d'infracció? S'ha tingut en compte l'article 34.1: Quan en el fet concorri alguna circumstància agravant, la sanció s'imposarà en el grau màxim. Es consideraran circumstàncies agravants:
a) Haver-se prevalgut per cometrer-la de la titularitat d'un ofici o càrrec públic.

 Esperam que el batle doni les explicacions corresponents al ple. Veure sobre el tema l'article "A un país normal dimitiria"

- Podien retirar els contenidors de reciclatge que hi ha davant el carrer Roger de Flor nº 5 del Port de Pollença? A principi d'agost vam enviar alternatives per col·locar aquests contenidors al gerent d'EMSER a més a més li vam fer veure que a pocs metres, al carrer Elcano hi ha altres contenidors de reciclatge. No vam obtenir resposta i igualment el ciutadà que per escrit va presentar la mateixa petició tampoc ha obtingut resposta. Per què no s'ens ha donat resposta ni a nosatres ni al ciutadà citat?

 Una queixa que ens ha fet arribar un particular i que j'haviem comentat al bloc.

- Per què han substituït al personal municipal que esquitxava els camins per empreses privades? Han pres alguna mesura per reduir la utilització d'herbicides?

No només no s'ha avançat a la moció aprovada al ple sinó que dona la impressió que anam cap a enrere.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb