URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Endevina endevinalla

Alternativa | 16 Octubre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Avui un article del nostre company Mariano Moragues. Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

A Mallorca hi ha gent curta de gambals, superba i petulant, que, per acabar-ho de confitar, sol ser caparruda, tossuda i intolerant; en tenir poder es torna autoritari i prepotent. Per afegitó renega de la seva terra i poteja el més preuat d’una cultura que no estima i es converteix en mercenari a sou, servil als seus amos forans. No se sap bé si les seves obsessions son fruit d’ignorància o mala llet, o les dues coses plegades. Acostuma a dir mentides a balquena descarada i cínicament, dissimulant les vertaderes intencions, volent fer-nos creure que sant Cristòfol era nan, prenent-nos  per beneïts. No li falta el recolzament  d’externs, d’ alguns alienats pels mitjans de comunicació i d’un grapat de doblerers que controlen el Govern des dels hotels . Embulla  fil, capficat amb un malforjat  TIL, sense escoltar al carrer, ni a cap entès. De l’absolutisme il·lustrat que al manco volia que les decisions tenguessin arrelament en la raó i defensava el “tot pel poble, però sense el poble” , han passat al despotisme ruc i bajoca, hereu del franquisme, “tot pel gran capital, mal sigui en contra del poble”. Podríem seguir donant fites per fer més fàcil l’endevinalla, però ja ni ha prou per poder endevinar de qui estam parlant. Ja ho endevinau? Ben segur que tot-d’una rebotirà dins el vostre cap un nom. I l’haureu encertat, però darrera hi ha tot un escabotell escolans que li fan la barbeta i són “la lepra”  (com digué el papa Francesc) del Govern i podeu anar afegint noms d’amics de barret empernats a la cadira que les dóna unes mal guanyades sopes. Ases amb ases s’entenen. “Guarda-vos de polls entrats en costura”.

 Albercocs i cireres

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb