URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Subministrament d'aigua a la Cala (Junta 3 de setembre)

Alternativa | 17 Octubre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

 Continuam comentant les actes de les Juntes de Govern. A la nostra pàgina web trobareu  actes senceres de les Juntes, respectant la llei de protecció de dades. Evidentment la nostra expulsió de la Junta de Govern a més d'evitar la feina de control directe que fèiam, dificulta aquesta feina de publicació  ja que ara rebrem les actes amb més retard.

Cap dels dos partits nous amb representació a la Junta de Govern; UMP i CiU, a pesar de tenir els dos blocs, encara no han publicat res en referència a les Juntes de Govern de les que participen. Una cosa és parlar de transparència (paraula màgica a les eleccions) i una altra exercir-la.

Avui comentam la Junta de govern del 3 de setembre de 2013 a la que no va assistir el regidor de CiU, en Miquel Ramon.

Fa ja més de tres anys; el 19 de febrer de 2010 es va resoldre l’aprovació del projecte d’instal·lació de la conducció per a subministrament d’aigua potable al nucli urbà de la cala Sant Vicenç pel Coll de Síller. El projecte està subjecte a avaluació d’impacte ambiental. I el tècnic de medi ambient  va realitzar un estudi d’impacte ambiental redactat a dit efecte pel Sr. Antoni March i Vigueret, Llicenciat en  Ciències Ambientals. Ara la Junta va aprovar la sol·licitud d’inici del procediment d’avaluació d’impacte ambiental del projecte d’instal·lació de la conducció per al subministrament d’aigua potable al nucli urbà de la Cala Sant Vicenç pel Coll de Síller

Un tema, com pràcticament tots que fan referència a la Cala Sant Vicenç que s'ha desenvolupat i desenvolupa amb extrema lentitud. A la passada legislatura, al 2008, Alternativa per Pollença ja vam demanar al ple que l'Ajuntament recuperés el subministrament d'aigua.

Igualment fa més d'un any vam demanar que abans de connectar la xarxa d'aigua de la Cala Sant Vicenç calia millorar aquesta ja que es poden multiplicar les fuites i ruptures de la xarxa. També vam demanar que la possibilitat de denunciar a l’empresa concessionària Aigües de Cala Carbó, que s’ha portat els beneficis i tots pagarem la seva mala gestió, entre altres motius, perquè el necessari control municipal al subministrador i "concessionari" ha estat inexistent durant mes de 40 anys ... Els contribuents de Pollença no han de pagar les mancances voluntàries d'una gestió destinada solament a obtenir beneficis, bandejant el degut manteniment i renovació.

- Renova i denunciar. Aigües a la Cala Sant Vicenç

- L'aigua a la Cala

- A la Junta també es van aprovar les bases i la convocatòria per concedir subvencions a les empreses que utilitzin el català com a llengua habitual per import de 3.000 €.

- Es va donar compte del decret de Batlia de requeriment de documentació en relació al procediment de contractació administrativa del servei de treball socio educatiu amb infants i joves en situació de risc o d’exclusió social al Port de Pollença adjudicada a ATENEU ALCARI,  per un import de 54.600 € (IVA exempt).

 Imatge de la paella mecànica

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb