URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Sodoma

Alternativa | 19 Octubre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

 Reflexió bíblica  i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

Lot s’establí a les viles de la planes i va anar parant ses tendes fins a Sodoma. Els governants de Sodoma eren gent enemiga del poble, molt dolenta i pecadora a la presència de Jahvé…

Jahvé, doncs, digué: ”El clam contra Sodoma i Gomorra és molt gran! Llur pecat és ben greu!”…

Abraham s’acostà a Jahvé i digué: De veres que exterminareu l’honrat amb l’embullós, el corrupte i el facciós? Potser hi ha una cinquantena de governants honestos a la vila. Tanmateix els voleu exterminar?… Jahvé respongué: “Si en trob a Sodoma cinquanta de condrets, la perdonaré tota en gràcia d’ells”. Abraham tornà a dir:” Ja sóc ben agosarat de parlar a mon Senyor…però potser n’hi mancaran cinc, als cinquanta. Per cinc exterminareu tota la població?

I Abraham continuà mercadejant amb Jahvé fins que Ell li concedí que si a la vila hi hagués només deu governants honrats perdonaria tota la població.

Tanmateix ni deu n’hagué i Jahvé féu ploure sofre i foc sobre Sodoma i Gomorra…I va destruir aquestes viles i tota la plana amb tots els governants, llurs votants, els habitadors i les plantes de la terra.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb