URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Veniu al ple ... La lluita continua per una educació pública de qualitat

Alternativa | 27 Octubre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Avui és el darrer dia per votar a la CONSULTA CIUTADANA PER L'EDUCACIÓ a nivell estatal. Són dues preguntes sobre les retallades i les polítiques educatives del govern central, on hem de respondre si estam d'acord o no. Votau i compartiu.

DIMARTS 29

 L'Assemblea Educativa de Pollença ens convoca a l'inici del ple municipal, el dimarts 29 d'octubre a les 19:50, per recordar que continua la lluita per l'escola pública de qualitat.


La jornada de vaga del passat dijous 24 d'octubre ha tornat a tenir un seguiment massiu a les illes (76%),amb un suport total de les famílies, i ha escenificat el posicionament ferm dels docents en les seves reivindicacions davant una Conselleria que es nega a negociar. A aquesta situació dramàtica s'hi suma ara el rebuig a la LOMQUE -Llei Wert- que es considera elitista i discriminadora.

A Pollença:

CP JOAN MAS. Només serveis mínims. 90 alumnes.
CP MIQUEL CAPLLONCH. Només serveis mínims. 45 alumnes
CEIP PORT DE POLLENÇA. 7 docents serveis mínims, 8 en vaga i 1 ha fet feina. 15 alumnes.
IES CLARA HAMMERL 9 alumnes. 100 % professors han fet vaga.
CP COSTA I LLOBERA. 39 alumnes.1 docent no ha fet vaga.
IES GUILLEM CIFRE de 46 professors que poden fer vaga han fet vaga 30(65%).

AVUI DIUMENGE

Les amenaces i pressions no han aturat als músics de la Simfònica. Avui a les 19:00 h  concert solidari dels Músics de la Simfònica a benefici de l'Assemblea de Docents, a l'Auditòrium de Palma. Cal que estigui ple a vessar per poder dir ben fort que volem uns governants que ESCOLTIN, i es deixin d'una vegada per totes de propiciar enfrontaments inútils amb la societat que no fan més que desprestigiar dia a dia, minut a minut les institucions a les que representen. Us recordam doncs, que segueixen a la venda les entrades pel concert a les taquilles de l'Auditòrium i també a través de ticketmaster.es
Es poden comprar les entrades tots els dies de la setmana (diumenge inclòs) en el següent horari:DEMATÍ: de 10 a 14 h HORABAIXA: de 16 a 21 hMés informació per a la venda a l'Auditòrium al telèfon:  971 73 47 35

Ara més que mai, passa la informació als teus amics, familiars....

PER UNA CULTURA I EDUCACIÓ DE QUALITAT

DIMECRES 30

ART I RESISTÈNCIA. Un acte insòlit, un acte de resistència d'artistes i docents. Un exemple d'unió de la societat davant la crispació i el descrèdit cap a les institucions. El dia 30, totes i tots a reivindicar la nostra cultura al TRUI TEATRE! http://vimeo.com/77784346

Recordam el vídeo sobre la LOMQE i les revàlides que va fer "Yo Estudié en la Pública. "

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb