URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Sobrant

Alternativa | 02 Novembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

Entre els molts greuges que  els condrets o agermanats, si voleu, que podem presentar  a la caverna baueà i altres col·laboracionistes, hi figura el robatori de la senyera històrica. Només a les armes de ciutat hi pot haver  castellets — o apartaments— tots els altres afegits que hi ha als quatre pals hi sobren o hi són de més. De manera que caldria fer una bona esporgada d'edificis, hotelers o heràldics; i si no ho creis, ho podeu anar a cercar al Blason Espanyol de Ramon Medel: emprà per armes el regne de Mallorca las mateixes que emprava En Jaume  com a rei d'Aragó, o sigui quatre pals o barres de gules en camper d'or que En Ramon Berenguer portà a Aragó en casar-se amb Na Peronella o al Nobiliari Mallorquí de Joaquim Maria Bover: la família reial de Mallorca pintava en sos escuts …quatre barres vermelles en camper d'or…aquest mateix escut romangué per armes d'aquest regne. En castellà als originals, la traducció és meva.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb