URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Sobra les plaques egòlatres

Alternativa | 10 Novembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

Pensavam que havia passat a la història el ranci costum de posar plaques commemoratives amb els noms dels polítics de torn quan s'inaugura un nou equipament. Però ahir al Centre de Dia vam comprovar que el senyors Tomeu Cifre i  l'absent en Ramon Bauza són polítics de l'antic règim  i  els agrada perpetuar-se  amb aquestes plaques que serveixen per alimentar el seu  ego, menyspreant a tota la resta de persones que han fet feina per fer possible el Centre de Dia. I és que per desgràcia hi ha molts de  responsables públics que es pensen que són mecenes o faraons quan l'únic que han fet és la seva feina per la qual se'ls paga.

El gran protagonista  quan s'inaugura un edifici o unes obres públiques és i ha de ser el poble que  és el que els ha fet possible amb els seus impostos.

Una petita samarreta verda va molestar als nostres egolatres governants.

 


 

 AVUI VENIU DE VERD A LA FIRA. Al costat del convent trobareu la paradeta de l'Assemblea Educativa de Pollença


 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb