URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Projecció del documental "Cuanto ganamos, cuanto perdimos"

Alternativa | 12 Novembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4

Demà dimecres 13 de novembre els  Indignats de Pollença (amb la col·laboració de  Club Pollença, Atuhse i Metges del món) ens conviden a la projecció del documental "Cuanto ganamos, cuanto perdimos"  i al posterior col·loqui que se celebrarà al Club Pollença  el pròxim 13 de novembre de 2013 a les 20:00 hores. El documental és una crònica de l'exclusió sanitària a Espanya i té una durada de 70 minuts.

En aquest acte hi participarà Rafael Berlanga (metge de Son Espases, ATUHSE) i Miguel Reyero (Metges del món).

 L'1 de setembre de 2012 va en vigor el Reial Decret Llei 16 /2012, de 20 d'abril, de mesures urgents per garantir la sostenibilitat del Sistema Nacional de Salut .

Amb aquesta nova normativa , el Govern d'Espanya va regular la condició d'assegurat , quedant apartades del Sistema Nacional de Salut totes les persones immigrants en situació administrativa irregular , entre d'altres col · lectius .
El documental "Cuanto ganamos, cuanto perdimos ", analitza des de diferents punts de vista la situació del col · lectiu immigrant després de l'aplicació de la nova normativa.

A través d'entrevistes a personalitats de les diferents àrees relacionades amb el Dret a la protecció de la salut ( Salut Pública , Economia de la Salut , Drets Humans , Polítiques Sanitàries , Societats Científiques) i a través de testimonis d'immigrants afectats per la nova situació , el documental reflexiona sobre aquesta nova legislació , que exclou del Sistema Nacional de Salut a entre 150.000 i 500.000 immigrants en situació administrativa irregular.

Trailer:

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb