URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

II Congrés d'Alternativa per Pollença

Alternativa | 13 Novembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Fa una mica més d’un any que Alternativa per Pollença va celebrar el seu I Congrés. Era l’estiu de 2012, portàvem ja un temps important de vida del partit i era l’hora de posar en ordre les línies organitzatives i polítiques a seguir.

Ara que ha passat un altre any, que la situació política al poble cada dia és pitjor, amb un govern cada cop més radicalitzat i que no fa cas a l’oposició ni als acords del plenari, la situació ha canviat prou i es fa necessari un nou Congrés. Cal reflexionar sobre la situació política al nostre poble i sobre el paper que hi juga Alternativa. Cal posar les bases, marcar les passes a seguir en un futur proper, però també llunyà. Cal que ens plantegem cap a on volem anar i quina és la millor manera de fer-ho. Cal subsanar els errors per a no tornar a caure en ells i avançar en el nostre projecte més fermament.

I tot això ho hem de fer sense dirigismes polítics, informes de gestió i de futur elaborats per uns pocs. Per això hem proposat una sèrie de punts oberts a tractar entre tots. És a dir: el Congrés d’Alternativa serà alguna cosa més que una farsa democràtica (com la majoria de congressos que celebren la resta de partits) sinó que serà un exercici d’assemblearisme, d’evitar dirigismes i personalismes. Pel Congrés no s’han preparat ponències ni informes de cap tipus. Senzillament s’ha elaborat un ordre del dia consensuat entre tots. A l’hora del Congrés no votarem ponències ni esmenes, simplement direm que pensam de cada punt i, entre tots, consensuarem una resposta. Tots aquests temes han de ser recollits en una acta que serà el nostre full de ruta per als propers anys i fins que l’Assemblea mateixa ho decideixi.

L’ordre del dia serà el següent

1- Estat de comptes i afiliació.

2- Acords de l’anterior congrés i valoració del seu compliment.

3- Anàlisi DAFO: fortaleses i debilitats. Amenaces i oportunitats.

4- Estructura, càrrecs, assemblearisme i funcionament intern.

5- Estratègia política de cara als plenaris.

6- Estratègia política de cara al carrer.

7- Properes eleccions.

8- Punts possibles de millora general.

Tot això ho farem possible aquest dissabte dia 16 de novembre al Port de Pollença.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb