URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Marxa Verda per Pollença a favor de l'educació

Alternativa | 14 Novembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Diumenge l'Assemblea Educativa de Pollença ens convoca a una marxa verda per Pollença a favor de l'educació pública, passant per tots els centres educatius del municipi. La sortida és a l'IES Clara Hammerl del Port de Pollença. 

Ara mateix les previsions del temps per diumenge de matí són prou dolentes. L'Assemblea esperarà a veure les previsions de divendres per decidir si es posposa la marxa en cas de mal temps. Per això s'ha d'estar atents a la xarxa social.

Com diu la mateixa assemblea:

A la manifestació de Palma vam omplir 10 autobusos de Pollença, ara podem protestar a ca nostra. Des d'aquella manifestació no s'ha solucionat res tot el contrari. Ara cal demostrar que som capaços de protestar encara que els docents ja no facin vaga continuada. Diumenge és un bon dia per passejar de verd i xerrar docents i famílies. Mostrar una comunitat educativa unida. Recordau a dur “pa i taleca”

El recorregut previst a la marxa de diumenge és: a les 9:30 sortida de l'IES Clara Hammerl del Port de Pollença (carrer Roger de Flor), anirem pel carrer Buades i ens aturarem al CP Miquel Capllonch i CP Port de Pollença). Continuarem pel carrer Tramuntana, via de servei de la via de cintura per creuar per la rotonda de l'hidroavió i agafar el camí per a vianants paral·lel a la carretera arriban a la rotonda de Can Berenguer i per la carretera arribarem al CP Joan Mas. Per Cecili Metelo arribarem al CP Costa i Llobera. Pel carrer Roser Vell i carrer Joan Vives arribarem a l'IES Guillem Cifre de Colonya. Finalment baixarem pel carrer Roser Vell per berenar al Convent. 

 

 És molt important mantenir la unitat entre famílies i docents, qui ha fet i fa mal les coses és la Conselleria d'Educació i és la mateixa qui ha de rectificar. No va voler rectificar ni amb una sentència del tribunal, ni amb 17 dies de vaga, ni amb una manifestació de 100.000 persones... Però no per això hem de deixar la lluita que és el que ells volen.  

Al principi d'aquesta lluita vam recordar una cita de la pel·lícula Casablanca que resumeix els nostres sentiments:

- Rick: "Mai s'ha aturat a pensar si la seva causa mereix tant sacrifici?"

- Viktor: "Pregunti'm perquè es respira. No respiri i morirà. No combati el mal i morirà el món."

Diumenge no cal fer un gran sacrifici, només cal sortir a passejar amb els nostres fills i filles amb els seus mestres i professors, xerrar, fer una mica d'exercici que mai va malament i sobre tot recordar al Govern que, encara que per responsabilitat els docents hagin tornat a les aules i que ells no convoquin ja al Comité de vaga,  nosaltres continuam lluitant i sobre tot continuam fent creixer la unitat que ha sorgit aquestes setmanes a la Comunitat Educativa.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb