URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No som polítics però continuam fent política

Alternativa | 17 Novembre, 2013 00:52 | facebook.com twitter.com

Ahir vam fer el nostre segon congrés, evidentment res a veure amb els congressos que fan els partits més grans supramunicipals. Poques formalismes, cap discurs ni ponència cuinada des de dalt. Molt de reflexió i conversa en común  sobre la situació política al nostre poble i sobre la nostra feina tan institucional com al carrer.

Ens interessa més que a Pollença, a través de la nostra feina, hi hagi cada vegada més gent informada i crítica amb el sistema al que vivim que tenir un, dos o tres regidors. Ens agrairia veure  créixer una xarxa social crítica que considerés la política no com una compra-venda de favors i vots sinó com una eina útil pel canvi del nostre entorn i aconseguir  un augment del nostre benestar col·lectiu.

En aquest Congrés també hem reflexionat  i parlat sobre com afrontar el relleu del nostre portaveu, en Pepe García, ja que no serà el  candidat al maig del 2015. Com sabeu el nostre partit aposta per la rotació entre altres coses per evitar la professionalització política. Una mateixa persona d’Alternativa per Pollença no pot ocupar un càrrec electe durant més de dues legislatures consecutives. I cap persona pot tenir més d’un càrrec, ja sigui públic o intern. Evidentment no és fàcil fer aquesta aposta per desgràcia vivim a una partitocràcia on s'ha creat una classe política que viu de la política i no per la política. Com sempre diem nosaltres no som polítics fem política i al 2015 continuarem fent política.

Continuam apostant per facilitar la integració de gent diversa, independents i de diversos partits supramunicipals. Per això els afiliats a Alternativa per Pollença poden pertànyer a altres partits d’àmbit autonòmic i estatal o a associacions, sempre que no tinguin finalitats contràries a les d’Alternativa per Pollença.

El nostre objectiu és presentar una opció política alternativa a la de dretes que  governa el municipi, amb la voluntat de liderar un canvi a Pollença i d’avançar cap a un model obert a la ciutadania, radicalment democràtic, fent política amb les iniciatives sorgides des del carrer.

 Donar la cara per un partit local on es reparteixen feines i no favors no és fàcil. Gràcies a tots els que d'una forma o altra formau part d'aquest projecte.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb