URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Reprovació a un batle que no ens va representar

Alternativa | 22 Novembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

L’oposició municipal de l’Ajuntament de Pollença  (Esquerra Republicana, PSM, PSOE, Alternativa i els dos regidors no adscrits) hem registrat una moció que serà debatuda al ple ordinari de novembre i té com a objectius principals: reafirmar la posició de l’Ajuntament de Pollença a favor de la comunitat educativa, a favor d’una educació de qualitat consensuada i en contra de la implantació del Tractament Integral de Llengües, imposat pel Govern de les Illes Balears; a més, es proposa reprovar el batle de Pollença per la seva inassistència a l’Assemblea de batles celebrada a Mallorca dia 8 de novembre de 2013, ja que amb la seva actitud va deixar mancats de representació als ciutadans de Pollença.
 
La moció que presentam els grups de la oposició, va en el sentit de reafirmar el compromís amb l'ensenyament i de suport a la vaga de docents ja manifestat a partir de dues mocions aprovades, la primera al ple ordinari de juny i al ple del mes de setembre; així com reprovar l'actitud de deixadesa de les funcions encomanades per part de Bartomeu Cifre Ochogavia,  que no va assistir voluntàriament a l'Assemblea de Batles. Així mateix proposam al ple que es doni suport al contingut de la moció que es  va debatre, a la mateixa assemblea del passat 8 de novembre, i que el màxim representant de Pollença no va ni voler discutir ni negociar amb la resta de batles de Mallorca.

La moció s'ha fet arribar a l'Equip de Govern i esperam que rebi el suport de la majoria de regidors, tant els del PP, que no poden donar suport a l'actitud mantinguda pel batle, com els del PI, socis de govern del Partit Popular, que en altres municipis han donat suport a mocions semblants.
 

A continuació de l'article teniu la moció, l'hem feta a partir de la presentada pel PI a l'espera de tenir el seu suport. Ahir el portaveu de CiU va parlar a la ràdio municipal de la necessitat d'unió  a aquest tema. Ja és el moment que s'unen als seus companys regidors i batles d'altres pobles i als grups de l'oposició que presentam aquesta moció. Tots hem d'estar units davant un PP que ha ataca l'educació pública i la llengua com mai s'havia fet a les Balears.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb