URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Contra la cultura

Alternativa | 23 Novembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

 Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

Voltros els de l'esquerra remugona no teniu cap dret a queixar-vos de la guerra moguda per la caverna contra la ciència i la cultura. Heu de pensar com estaven les coses fa ara 80 anys i com hem avençat: ara no  cremen llibres (p'entura perquè no en tenen) només fan decrets desbaratats, com ara el que estableix el TIL, confiant que la parròquia els obeieixi… idò ja ho sabeu, si no hi ha  acceptació de les consignes, els decrets no serveixen de res.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb