URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Presenteu al·legacions...

Alternativa | 02 Desembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Fa uns dies una ciutadana ens demanava com podia presentar al·legacions a l'ordenança municipal de seguretat i convivència ciutadana. A continuació d'aquest article teniu  un model buit per fer les al·legacions que posteriorment simplement s'han de registrar a l'Ajuntament. Al darrer ple vam demanar
l’ampliació del termini d’informació pública que actualment és fins 20 de desembre.

A la pàgina de l'Ajuntament teniu una secció on s'anuncien les diferents documents que són en exposició pública i als quals podeu presentar al·legacions si el considereu adient. Cal dir que en aquest moment, i a pesar de que va ser publicada al BOIB fa setmane, i  ple del dijous el vam recordar a l'equip de governencara no han penjat l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per a la prestació del servei de celebració de matrimonis civils. Amb l'agreujant de que fa poc que s'ha contractat a una persona per millorar la comunicació de l'Ajuntament, però sembla que de moment la tenen més entretinguda fent notes de premsa que per millorar la informació municipal.

Projecte de rehabilitació i millora del paviment de diversos carrers del municipi de Pollença

EXPOSICIÓ PÚBLICA FINS DIA 17-12-13

Aprovació inicial de l'Ordenança Municipal de Seguretat i Convivència Ciutadana

A EXPOSICIÓ FINS DIA 20 DE DESEMBRE 2013.

Aprovació provisional de la modificació de la plantilla de personal del Pressupost General 2013

A EXPOSICIÓ FINS DIA 2 DE DESEMBRE 2013

Modificació Ordenança Fiscal Reguladora de la taxa pel servei de recollida domiciliària.

El termini per al·legar acaba dia 18 de desembre de 2013.

APROVACIÓ INICIAL DEL CATÀLEG DE PROTECCIÓ DEL PATRIMONI HISTÒRIC I ARTÍSTIC

En exposició pública fins dia 8 de desembre.

Informació pública de l'aprovació inicial de la nova delimitació de la Unitat d’Execució 13.1 del vigent PGOU

El termini d'exposició acabà dia 21 d'agost de 2013. Vistes les al·legacions formulades...

Esperam que us animeu a presentar al·legacions. Un dels nostres objectius principals, més important que tenir representació institucional i portar la veu de part de la ciutadania a l'Ajuntament,  és acoseguir una ciutadania activa i crítica que no es limiti simplement a votar o no votar cada quatre anys. La via institucional només ha de ser un complement de la movilització social. Com diu David Fernández de les CUP:" La nostra esperança segueix dipositada allí on neix: al carrer, als barris, en el teixit social, en l'activació popular. En la consciència que el problema radica no en el que facin o deixin de fer ells, sinó en el que siguem capaços de fer nosaltres. Indolència o insistència. Resignació o activació davant el capitalisme senil."

Al ple on es va debatre l'aprovació inicial de l'ordenança municipal de seguretat i convivència ciutadana el batle ens va dir que eram uns antisistema per la nostra oposició total a la mateixa, estam segurs que hi ha molts de ciutadans que estan en contra com mínim d'un bon grapat d'articles d ela mateixa. Ara és el moment de presentar al·legacions.

 

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb