URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Platges, TIL... Respostes al ple d'octubre

Alternativa | 04 Desembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

Algunes de les preguntes del ple de setembre que ens van contestar al ple d'octubre. Totes les respostes són del batle, es veu que les delegacions no inclouen contestar als plens.

 

- A que esperen per demanar la instal·lació del joc infantil alternatius als jocs que s'haurien d'haver instal·lats al 2012 a les platges dels Tamarells i Albercuitx segon plec de condicions.

Està pactat model i ubicació i estarà col·locat al principi de la temporada.

Fa ja sis anys que aquests jocs infantils s'haurien d'haver instal·lat. És increïble que un tema tan important com aquest a un lloc com Pollença que rep sobre tot turisme familiar, s'hagi deixat passat any darrera any sense solucionar. Esperam veure  els jocs instal·lats abans de la temporada que ve.

 

- Ens poden explicar com és que el mòdul de banys de Cala Barques no ha funcionat des del principi de la temporada? Han comprovat les titulacions dels socorristes a peu de platja?

Van decidir posar els banys a la zona verda municipal; no tenien corrent ni fosa asèptica. ni aigua... Van arribar a un acord amb el bar del hotel Niu per solucionar el problema però un problema d'electricitat el va aturar mesos temps.  Respecte als socorristes va dir uposa que s'han fet les comprovacions.

Un despropòsit, a l'igual que al tema anterior el mínim que podem exigir a un equip de govern és que els serveis bàsics de les platges es trobin en condicions al principi de la temporada.

 

- Es troba l'AAVV d'eu moll al corrent dels seus pagaments tan al deute adquirit amb l'Ajuntament com al pagament de l'actual temporada? I la resta de concessionaris de les platges.

Compleix amb els seus pagaments i estan al corrent. La resta creu que sí. Tots estan avalats.

Ara només falta que arribin a complir amb tot el plec de condicions.

 

- Per què no es va avisar als veïns del carrer Pescador del Port de Pollença el seu tancament? Es poden explicar i facilitar els informes tècnics que van possibilitar aquest tancament?

- Se van fer informes verbals Ara començaran a fer obres de reparació.

Consideram que decisions com aquesta (igual que al cas dels carrers Metge Llopis i Ruben Darío) s'han de fonamentar en informes tècnics escrits i que s'ha de parlar amb els veïns afectats.

 

- El batle ha expressat a diferents mitjans de comunicació la seva oposició al calendari d'aplicació del TIL però de forma concreta que ha fet en aquest sentit; s'ha reunit amb qualsevol representant de la Conselleria d'Educació o del Govern? S'ha reunit amb altres batles del PP per fer alguna acció concreta? Ha fet qualque petició per escrit?

- S'ha reunit amb tot el que l'han demanat i a nivell de partit ha fet reunions.  Respecte a la pregunta de si havia fet alguna cosa per escrit va contestar que no.

Deu dies després el batle no va assistir a l'assemblea de batles que ja estava convocada en aquest moment. Ens imaginam que quan li vam fer aquesta pregunta com mínim ja tenia dubtes sobre assistir o no a la mateixa però no va dir res. Va haver un tema que ja ens va fer presagiar que tot el que havia dit anteriorment el batle no era més que fum i és que li van haver de recordar que havia de respondre la darrera part de la pregunta; si havia fet alguna cosa per escrit i evidentment no havia fet res.

 

- Aquest estiu s'ha instal·lat al Port de Pollença el Circ Alegria al qual havia un espectacle amb cussets i oques i es va passejar un caiman cobrant per fer-se fotografies amb el mateix. Es poden explicar les regidores responsables per què van deixar incomplir el que s'havia acordat a aquest ple ? Què mesures vam prendre quan els vam denunciar el tema? Han obert qualque expedient? Van comprovar que el Circ tenia tots els papers en regla? Què pensen fer en un futur per què no es torni a repetir aquest tema?

- Segon la regidora de policia tot d'una l'Ajuntament va enviar a la policia a explicar a la companyia la decisió municipals en referència a la prohibició de circs amb animals. Respecte al tema del caiman el desconeixien, segon la seva informació només havia una Iguana.

- Esperam que no es torni a repetir una situació com aquesta i que tots els circs que vulguin instal·lar-se a Pollença siguin informats clarament dels acords municipals.

 

-Per qué el senyor batle no va col·locar el cartell preceptiu a l'obra major de la seva casa al carrer Colom 11? S'ha obert ja el corresponent expedient d'infracció? S'ha tingut en compte l'article 34.1: Quan en el fet concorri alguna circumstància agravant, la sanció s'imposarà en el grau màxim. Es consideraran circumstàncies agravants:
a) Haver-se prevalgut per cometrer-la de la titularitat d'un ofici o càrrec públic.

- El batle va respondre que ja havia manifestat la seva opinió a aquest tema. Va haver una part de la seva resposta que ens la podem creure o no però va ser normal. va contestar que inicialment havia col·locat el cartell i que tenia la factura del mateix però que com motiu de les festes de la Patrona el va llevar per què “feia nosa” i després no van pensar tornar a posar-ho. També va dir que no s’havia obert cap expedient d’infracció...

Després el senyor batle es va dedicar a fer un monòleg victimista  i a tornar a la seva teoria conspiratòria segon la qual tots els grups de l’oposició hem denunciat aquest incompliment de l’ordenança d’obres manipulats i dirigits per un ciutadà . Aquesta falsedat va anar acompanyada d’una falta de respecte total a la nostra feina. El mateix que ja ha passat a altres temes quan amb les nostres preguntes hem deixat en evidència com el senyor batle no ha sabut separar el seu càrrec dels seus interessos privats; tancament de la carretera vella de Lluc, arreglar el motor de la seva barca amb mitjans i personal públic... Ja seria hora que el batle es tranquil·litzi, que accepti  i respecti la feina de l’oposició.

 

Fa anys que s'haurien d'haver instal·lats jocs infantils a les platges del Port de Pollença. A la fotografia jocs infantils a la platja del Port d'Alcúdia.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb