URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Dictadura interina

Alternativa | 07 Desembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

 Reflexió i dibuix original del nostre amic en Miquel Trias. Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail

Us tramet una foto de família dels faedors de la dictadura interina establerta en aquest estat. Vol dir que cada tants d'anys feim unes ereccions i el partit que les guanya per majoria arsoluta, sobretot si és de la caverna,  pot fer el que li passa per allà durant aquests anys, com davallar sous i pensions, posar multes a tord i a dret, legislar contra els drets adquirits, convertir un idioma  collofisial en un parlar d'estar per casa, embutxacar-se una doblerada del comú etc etc…

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb