URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

S.O.S. Diagonal

Alternativa | 22 Desembre, 2013 00:01 | facebook.com twitter.com

DIAGONAL és un mitjà de comunicació crític i independent, sense directors ni caps, sustentat sobre la base de milers de subscripcions. Un periòdic que surt al carrer cada quinzena des de març de 2005 i manté una web amb actualitzacions diàries. Al mateix a més a més col·labora el nostre amic Albert Herranz. Per seguir sent independents DIAGONAL necessitA el Nostre suport econòmic. Per això han iniciat una campanya de microfinanciació.
Es tracta d'assegurar la continuïtat d'un projecte que porta vuit anys i mitjà fent periodisme gràcies a la labor de milers de persones que compartim la idea que necessitem una eina per difondre informació veraç, rigorosa, contrastada i crítica que sigui útil per treballar per la transformació social.

MÉS INFORMACIÓ GOTEO.ORG

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb